|

PAN-JAN sponzor najboljši smučarski skakalki Maji Vtič v sezoni 2015/16

Letošnja zima je bila nekej neverjetnega, ne toliko zaradi snega, ki ga letos ni bilo kaj dosti, pač pa predvsem zaradi naših smučark in smučarjev skakalcev, ki so nas letos navduševali kot še nikoli doslej in tako vsi skupaj poskrbeli za epsko sezono, ki jo bo težko še kdaj ponoviti pa čeprav vsi vemo, da so naši orli sposobni prav vsega.

V podjetju Pan-Jan pa smo še kako ponosni, da je letos svoje uspehe enega za drugim nizala naša super šampionka, 28 letna Mirničanka Maja Vtič, ki je s svojo skromnostjo, trmo in mogočnim športnim duhom priskakala do svoje prve in s tem tudi premierne zmage v svetovnem pokalu. Maja si lepše zmage ni mogla zaželeti, saj je le to osvojila pred domačimi gledalci na tekmi za svetovni pokal na Ljubnem ob Savinji. Maja je članica skakalnega društva Zabrdje in je letos nizala uspehe, enega za drugim, saj si je dvakrat priskakala 3. mesto, štirikrat do 2. mesta, enkrat pa se je kot rečeno povzpela na sam tron skakalnega odra.

Skupaj je tako v tej sezoni kar sedemkrat stala na stopničkah in si s tem priskakala tudi končno 3. mesto v skupni razvrstitvi svetovnega pokala.

Ob vseh teh uspehih, ki smo jim bili priča smo pri podjetju Pan-Jan vsekakor izjemno zadovoljni, da lahko zastopamo tako veliko športnico kot je Maja. Zavedamo se, da je za takšne rezultate potrebno tudi veliko odrekanja, treningov in neverjetno število kilometrov, ki jih morajo tekmovalci prevoziti na svoji poti od prizorišča do prizorišča tekem za svetovni pokal, zato smo se odločili, da Maji v času njenih naporov priskočimo na pomoč s popolnoma novim vozilom Škoda Rapid SB, ki ji pride prav čisto na vsakem koraku pa čeprav je bila celotno zimo večinoma zdoma. Bo pa zdaj, ko je konec sezone toliko bolj prišla na svoj račun in se bo pred začetkom nove sezone pošteno navozila, če ne drugam pa sigurno na pedagoško fakulteto, saj se bo Maja posvetila diplomi, ki jo še čaka in verjamemo, da bo v svojo zbirko uspehov dodala še en povsem nov mozaik v življenju.

V družinskem podjetju Pan-Jan smo tako izjemno zadovoljni, da lahko skupaj z našo, že 25 letno uspešno tradicijo spremljamo takšne uspehe, kot nam jih je letos podarila Maja. Verjamemo tudi, da se takšen način sodelovanja odraža tudi pri naših storitvah, zato Maji še enkrat čestitamo za izjemne uspehe v letošnji sezoni.

Vsekakor pa smo tudi izjemno zadovoljni, da lahko Maji stojimo ob strani z našo letošnjo osvojeno prestižno nagrado in sicer Trgovec leta, na kar smo izjemno ponosni in verjamemo, da bo se bomo z laskavim nazivom lahko pohvalili tudi v bodoče.

Če Maja ponavadi skače iz skakalnice na skakalnico po Evropi pa smo mi še vedno tam, kjer smo bili in sicer nas najdete v 2 poslovalnicah (Trebnje in Ivančna Gorica), kjer vršimo prodajo vozil znamke Škoda in Kia, na voljo pa je tudi visokokakovostni servis omenjenih znamk vozil, za piko na i pa so tukaj še tehnični pregledi, ki jih nudimo vsem znamkam in vrstam prevoznih sredstev. Še čisto za konec pa bi radi pohvalili tudi vse tiste, ki tudi drugače skozi celotno sezono podpirate Majo in verjamemo, da jo lahko s skupnimi močmi v naslednji sezoni popeljemo še dlje. Maja, mi smo s tabo!

Podobne objave

Dodaj odgovor