|

18. Svetovno srečanje najboljših prodajalcev vozil Škoda na Portugalskem

Za nami je še ena super lepa avtopustolovščina. Toliko bolj v čast si štejemo to udeležbo in obisk Portugalske tudi za to, ker je bilo naše podjetje Pan-Jan d.o.o. v Lizboni prisotno kot edini slovenski predstavnik, saj smo prejeli nagrado za najboljšega trgovca leta. Na že 18. izvedbi dogodka Best dealer event (srečanje najboljših prodajalcev), ki se je odvijal med 8. In 10. aprilom smo lahko videli in slišali marsikaj zanimivega in domov prinesli ogromno informacij, ki nam bodo vsekakor prišle prav v vseh naslednjih novih zgodbah, ki jih pripravljamo posebej in samo za vas.

Mednarodno srečanje, na katerem so in smo se predstavili samo najboljši prodajalci vozil Škoda iz vsake države posebej, teh je bilo 27, je postreglo tudi s precej zanimivimi aktivnostmi, med katerimi so se vsi predstavniki lahko preizkušali v jadranju, kolesarjenju, vožnji z bugiji, okušali odlične jedi Lizbone, si ogledali veličastne stavbe in arhitekturo v mestu, občudovali podvodni svet v enem izmed največjih akvarijev v Evropi ali pa so se preprosto naokoli zapeljali z vedno atraktivnimi oldtajmerji, s katerimi so vsak par posebej z vnaprej določenim vozilom (naše vozilo je bilo Wolsley, letnik 1952) in voznikom popeljali po znamenitih turističnih točkah Lizbone in njene čudovite okolice. Aktivnosti pa so posebej za nas v Lizboni preizkušali predstavniki avtohiše Pan-Jan, Roman in Anita Prijatelj, ter direktor znamke Škoda Petr in Simona Podlipny.

Seveda pa na takšnem, tako velikem in tako imenitnem dogodku ni manjkalo niti vrhunske postrežbe z izvrstno hrano in pijačo, za piko na i pa smo bili priča tudi izjemni glasbi, ki nas je spremljala skozi celotno skoraj 3 dnevno dogajanje. In če je bila rdeča nit že 18. Mednarodnega dogodka za naj prodajalce vozil znamke Škoda druženje, so bile bistvo vsega skupaj tudi nagrade in priznanja vsem tistim, ki so se v lanskem letu tako na veliko trudili in res smo bili počaščeni in izjemno zadovoljni, da smo lahko na tako glamuroznem dogodku vsej javnosti na očeh, tudi mi v roke prejeli nagrado, ki nam je dala nov zagon in energijo, s katero bomo tudi v bodoče še lažje sledili trendom in vašim željam. Ob tem bi se radi vsem skupaj tudi zahvalili, ker nam stojite ob strani, mi pa vam sporočamo, da bomo samo zaradi vas v bodoče še boljši.

Podobne objave

Dodaj odgovor