Ste bili z nami na slavnostnem odprtju poslovne stavbe tehničnih pregledov?

Leto 1998 je bilo za nas izjemno pomembno. Po intenzivnem letu in pol gradnje smo uspešno dokončali drugi večji gradbeni projekt – poslovno stavbo tehničnih pregledov v Trebnjem. Gradnja je bila zahtevna, vendar smo se z zagnanostjo in predanostjo lotili izziva, kot smo ga opisali v članku, ki ga najdete tukaj: Se spomnite daljnega leta 1997?

Z zadnjim dnem gradnje smo pozdravili novo obdobje polno upanja in ciljev za prihodnost. Slavnostno odprtje poslovne stavbe tehničnih pregledov smo organizirali v sončnem juniju 1998 ter povabili stranke, poslovne partnerje, sorodnike, znance in prijatelje, ki so se odzvali našemu vabilu. V tako številčni družbi smo ustvarili nepozaben otvoritveni dogodek, ki ga še vedno z veseljem omenjamo. Program otvoritve je bil raznolik in poleg nagovorov predstavnikov podjetij in uradnih oseb služb ministrstva, smo uživali v nastopih trebanjskih mažoret, zborčka z venčkom ljudskih pesmi, plesalcev belokranjskih plesov ter lokalnega ansambla.

Poleg uradnega dela otvoritve, kjer smo prisluhnili slavnostnemu nagovoru direktorjev Janeza in Jelke Šalehar ter rezanju traku, smo imeli priložnost videti tudi praktičen prikaz poteka tehničnega pregleda osebnega in tovornega vozila. Gasilci prostovoljnih društev Trebnje in Šentjanž so poskrbeli za demonstracijo tehničnega pregleda.

Celoten dogodek smo zaokrožili s pojedino, na kateri so se mize šibile pod bogato ponudbo, vključno s torto v obliki naše nove poslovne stavbe tehničnih pregledov. Pojedino je pripravilo lokalno gostinsko podjetje takratni Motel Trebnje (Galaksija).

Za naše podjetje je bil odprtje novega poslovnega objekta pomemben mejnik, saj smo pridobili čisto nove delovne prostore ter zaposlili 10 novih strokovno usposobljenih in zavzetih sodelavcev. Naša takrat najmodernejša oprema za preizkus tehnične brezhibnosti vozil še danes brezhibno deluje, saj jo redno posodabljamo in strokovno nadziramo.

Ker za opravljanje dejavnosti tehničnih pregledov potrebujemo posebna soglasja in dovoljenja ministrstva za promet in gospodarstvo, vsako leto pridobimo certifikat kakovosti, ki ga nenehno prilagajamo trenutni zakonodaji in zahtevam na tem področju.

Tudi po 25 letih uspešnega delovanja tehničnih pregledov nenehno nadgrajujemo in izboljšujemo naše delo, saj si prizadevamo za najvišjo kakovost in zadovoljstvo naših strank. Vedno smo tu zanje in si želimo nuditi kar se da vrhunsko storitev. Ohranjamo zvestobo našim temeljnim vrednotam in ciljem ter z veseljem pričakujemo, da bomo svojim strankam lahko še naprej pomagali tudi v prihodnosti.

Podobne objave