|

Nepozabno doživetje na Vranskem: »Pan Jan influencer za en dan«

“PAN JAN INFLUENCER ZA EN DAN” NA VRANSKEM 

V soboto, 10. junija 2023, smo nagrajenci nagradne igre »Pan Jan influencer za en dan« in del ekipe Pan Jan doživeli izjemno avanturo na poligonu varne vožnje na Vranskem.

Rok, Blaž, Beno ter ostali člani ekipe Pan Jan smo postali influencerji za en dan. Oblekli smo zelene majice, ki so simbolizirale našo povezanost in skupno doživetje. Samozavestno smo sedli za volan novih vozil podjetja Pan Jan Kia XCeed in Škoda Kodiaq. Inštruktor Damijan nas je spretno vodil po poligonu ter delil dragocene nasvete. Njegovo strokovno znanje in izkušnje so nam dajali občutek varnosti in zaupanja, medtem ko smo premagovali ovire in se spopadali z izzivi poligona.

Naše doživetje je vključevalo spoznavanje različnih zavornih poti na spolzki cesti pri različnih hitrostih. Učili smo se pravilnega ravnanja v primeru zanašanja zadnjega dela avtomobila ter pravilnega prijemanja volana. Poleg tega smo se z Škodo Kodiaq podali tudi na offroad poligon, kjer smo ugotovili, da je vozilo izjemno zmogljivo tudi na blatnem terenu. Ta priložnost nam je omogočila, da smo v celoti izkoristili inštruktorjevo znanje ter se naučili, kako se soočiti z nepredvidljivimi situacijami na cesti.

Doživetje na Vranskem nam je omogočilo povezovanje s strastjo do pustolovščin, raziskovanja ter izboljšanja naših vozniških spretnosti. Kia XCeed in Škoda Kodiaq sta se izkazali kot odlični vozili, ki so nas zanesljivo popeljala skozi izzive poligona.

Celotno doživetje smo skrbno dokumentirali s fotografijami in posnetki, ki jih kmalu delimo na našem TikTok in YouTube profilu. Zahvaljujemo se nagrajencem za njihovo sodelovanje, čas in navdušenje, ki so ga vložili v to izjemno izkušnjo.

Našo izkušnjo na poligonu smo zaključili z odličnim kosilom in druženjem v gostilni GROF. V prijetnem vzdušju smo si izmenjali vtise, se pogovarjali o doživetjih ter se spominjali adrenalinskih trenutkov na Vranskem. Poleg tega je vsak udeleženec prejel majhno darilo kot spomin na podjetje Pan Jan in nepozabno doživetje na Vranskem.

 

Podobne objave