|

Prenovljeni Salon Škoda v Trebnjem v letu 2016

Od majhne garaže do najsodobnejšega salona

Pred sedmimi leti na petek, 21. oktobra, smo bili v Trebnjem priče posebnemu dogodku, ki se ga danes spominjamo s toplino v srcu. Naše podjetje je takrat praznovalo odprtje povsem prenovljenega in najsodobnejšega prodajnega salona vozil znamke ŠKODA v Sloveniji. 

Naše podjetje Pan-Jan, je ravno v tistem letu proslavljalo svojo 26. obletnico delovanja. Ko pomislimo na začetke podjetja, ki se je rodilo v majhni garaži, se zavedamo, kako daleč smo prišli. Od samega začetka smo si prizadevali za uspeh in danes se lahko pohvalimo s poslovnim objektom v Ivančni Gorici in poslovnim kompleksom v Trebnjem. 

Takrat se je otvoritve prenovljenega salona udeležila številna množica – domačini, predstavniki lokalne skupnosti, različnih podjetij, medijev in znani obrazi, ki že dolgo časa zaupajo podjetju Pan-Jan. 

Dogodek je vodila Danica Lovenjak, ki je goste sprejela v svojem prefinjenim slogu. Za zabavo in smeh pa je skrbel znan radijec in video komik Tadej Bricelj, ki je ogrel ozračje pred uradnim delom programa. 

Pred samim začetkom je profesionalna plesna skupina High Heels High Hopes, pod vodstvom koreografinje in plesalke Andreje Vakselj, s svojo plesno točko še bolj dvignila razpoloženje. 

Seveda niso manjkali niti govorci, med njimi direktorica podjetja Anita Prijatelj, ki se je zahvalila za leta zaupanja v podjetje. Poudarila je, da jih čaka svetla prihodnost, saj je njihova pot strateško usmerjena k najvišjim ciljem, kar bo koristilo tako podjetju kot občini Trebnje. 

Med govorniki je bil tudi direktor podjetja Škoda Slovenija, Petr Podlipny, ki je prav tako izrazil hvaležnost in navdušenje nad uspehom podjetja Pan Jan. Verjame, da bodo nadaljevali svojo uspešno pot, kar je potrdil tudi večkratni naziv Škodin trgovec leta. 

Vredno je omeniti, da že več kot 27 let sodelujejo s Škodo, kar je prineslo številne uspešne zgodbe, ki so vidne tudi v prenovljenem salonu, kjer nas stranke z veseljem obiščejo in odpeljejo z najnovejšimi Škodinimi vozili. 

Besede vzpodbude so delili tudi podžupan občine Trebnje Jože Korbar, župnik Jože Pibernik in Slavko Kimovec. 

Dogodek je dosegel vrhunec, ko so povabili vse navzoče v notranjost prenovljenega salona. Tam sta direktorica Anita Prijatelj in direktor Škode Slovenija Petr Podlipny skupaj prerezala trak in tako uradno odprla takrat prenovljen salon vozil znamke Škoda. 

To je bil trenutek, ko so si vsi navzoči od blizu ogledali salon in si privoščili trenutek sprostitve. Kasneje je sledila pogostitev, kjer so se lahko gostje posladkali, za nadaljevanje slavnostnega vzdušja pa je skrbel ansambel z domačo glasbo. Tako je ta petek ostal zapisan v spominu kot nepozaben dan, kjer so se pridružili avtobusu Radia 1 in Matjažu Lovšetu. 

Ta izjemen dogodek v Trebnjem ne bi bil mogoč brez predanosti in truda zaposlenih ter vodstva podjetja Pan Jan, ki so prispevali k izjemno uspešni zgodbi podjetja. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podobne objave