|

Se spomnite daljnega leta 1997?

Kdo se še spominja daljnega leta 1997? Pri nas v podjetju smo takrat imeli velike načrte. Začeli smo namreč z gradnjo naše druge poslovne stavbe in sicer tehničnih pregledov v Trebnjem.  Gradnja na tako zahtevnem terenu je predstavljala zelo veliko preglavic, saj je bila podlaga ilovnata in močvirna. Vendar s pravo ekipo izurjenih gradbincev in vodij projekta nam je uspelo dograditi tako velik in zahteven objekt, ki še danes služi svojemu namenu. Vemo, osvežitev in posodobitev bi bila dobrodošla, vse ob svojem času.

Na tehničnih pregledih v Trebnjem izvajamo tehnične preglede za vsa osebna vozila, tovorna vozila in priklopnike, traktorje, avtobuse in motorna kolesa. Opravljamo postopke tehničnih pregledov in registracije vozil, spremembe lastništva in sklepanje zavarovanj.

Zavarovanje, ki je obvezno za podaljšanje registracije vozila in pri spremembi lastništva vozila, lahko sklenete pri nas, pri čemer vam bomo prijazno svetovali in izbrali najugodnejše zavarovanje za vas. Poleg obveznega zavarovanja vam bodo naše prijazne referentke z veseljem svetovale in uredile tudi kasko zavarovanje.

Ali ste vedeli, da za (homologacijo) identifikacijo in oceno tehničnega stanja vozil pridemo tudi na dom (več kot 3 vozila)?

Že vrsto let pa opravljamo tudi tehnične preglede traktorjev na terenu. Na terenu je vsa naša ekipa, ki je za to delo strokovno usposobljena in opremljena z vso ustrezno merilno tehniko ter računalniško podporo. Z obiski manjših krajev začnemo v februarju in postopoma vse do aprila. Pričakujte nas v krajih: Muljava, Šentvid pri Stični, Radohova vas, Temenica, Višnja Gora, Sela Šumberk, Trebelno, Mokronog, Šentrupert, Dobrnič, Šentlovrenc, Veliki Gaber, Čatež, Mirna, Kostrevnica, Gabrovka in Dole pri Litiji. Točni termini so objavljeni na naši spletni strani:

Tehnični pregled traktorjev na terenu 2023

Ob tej priložnosti se vsem vam, ki se že vrsto let vračate k nam iskreno zahvaljujemo in vam obljubljamo, da bomo svoje delo še naprej opravljali dobro, pošteno in s pravo mero dobre volje.

Podobne objave