Predstavitev delovnega mesta: Avtomehanik

Delovno mesto avtomehanika: Strast do popravil in vzdrževanja vozil

Vozila so naša zvesta spremljevalka v vsakdanjem življenju in ko se pojavijo težave, potrebujemo zanesljive strokovnjake, ki nam pomagajo obnoviti njihovo delovanje. Ena od ključnih oseb na tem področju je avtomehanik – specialist za popravilo in vzdrževanje avtomobilov. V našem podjetju se lahko pohvalimo s kar dvema avtomehaničnima delavnicama.

Sedež našega podjetja se nahaja v Trebnjem, kjer se nahaja tudi ena od naših delavnic, medtem ko je druga delavnica locirana v Ivančni Gorici. S svojo strokovnostjo in vrhunsko opremo smo uspeli pridobiti ugled v avtomobilski industriji in postati zaupanja vreden partner pri popravilih in vzdrževanju vozil.

Kot pooblaščeni servis za vozila Kia in Škoda smo specializirani za popravila in vzdrževanje teh znamk, vendar pa naše storitve niso omejene samo na njih. Popravljamo tudi vozila drugih znamk, saj imamo znanje, izkušnje ter orodja, ki jih uspešno uporabljamo na širokem spektru avtomobilov.

 

Naša ekipa je sestavljena iz visokokvalificiranih avtomehanikov, ki imajo bogato znanje in izkušnje na področju avtomobilizma. Nenehno se izobražujejo in sledijo najnovejšim trendom ter tehnologijam v avtomobilski industriji, da lahko strankam ponudijo vrhunske storitve.

Veliko energije vložimo v redno usposabljanje pripravnikov, ki pridobivajo dragocene izkušnje in se usposabljajo pod mentorstvom naših izkušenih avtomehanikov. Verjamemo v prenos znanja in mentorstvo, saj želimo zagotoviti tudi kakovostno prihodnost avtomehanične stroke.

V naših delavnicah se osredotočamo na celovito skrb za vozila. Naši avtomehaniki se posvetijo diagnostičnim težavam, izvedbi potrebnih popravil, rednemu vzdrževanju in zamenjavi rabljenih delov. Uporabljamo visokokakovostne nadomestne dele, ki zagotavljajo zanesljivost in dolgo življenjsko dobo vozila.

Pri svojem delu smo zavezani k odličnosti in strankam nudimo vrhunsko storitev. Naš cilj je, da vsako vozilo, ki zapusti našo delavnico, deluje brezhibno in zagotavlja varno ter udobno vožnjo. S svojim strokovnim znanjem, izkušnjami in natančnostjo skrbimo za podrobnosti ter zagotavljamo visoko kakovostno popravilo.

Veseli nas, da smo lahko del avtomobilskih zgodb naših strank. V sodelovanju s servisom Kia in Škoda ter ostalimi znamkami vozil prispevamo k ohranjanju vozila v optimalnem stanju. Naša zanesljivost, strokovnost in prilagodljivost nas postavljajo med vodilne ponudnike avtomehaničnih storitev v regiji.

 

Podobne objave