|

Predstavitev delovnega mesta: Referentke na tehničnih pregledih

Delovno mesto Referentka na tehničnih pregledih: Prijaznost, ustrežljivost in učinkovitost 

Vozila so pomemben del našega vsakdanjega življenja. Za njihovo varno in zakonito uporabo pa je potrebno več kot le ključi in volan. Skrb za ustrezno dokumentacijo, registracijo vozila, zavarovanje in homologacijo so ključne naloge, ki jih opravljajo referentke na tehničnih pregledih. Dekleta referentke na tehničnih pregledih so za to usposobljene in igrajo ključno vlogo v prometni infrastrukturi in hkrati zagotavljajo prijazen in ustrežljiv odnos do strank.

V našem podjetju imamo dve poslovalnici tehničnih pregledov, eno v Ivančni Gorici, kjer deluje pet izkušenih referentk in drugo v Trebnjem, kjer je šest referentk. Skupaj tvorijo nepogrešljiv del ekipe, ki vsakodnevno skrbi za zadovoljstvo naših strank.

Naloge referentk na tehničnih pregledih:

Referentke na tehničnih pregledih so več kot le uslužbenke, ki izpolnjujejo obrazce. Njihovo delo je zelo raznoliko in zajema številne pomembne naloge:

  • Registracija vozil: Referentke pomagajo lastnikom vozil pri postopku registracije. To vključuje izpolnjevanje potrebnih obrazcev, preverjanje dokumentacije in zagotavljanje, da so vsi postopki izvedeni v skladu s predpisi.
  • Zavarovanje vozil: Pomagajo strankam pri izbiri ustreznega zavarovanja za njihova vozila, pojasnijo različne možnosti in skrbijo, da so vsa vozila ustrezno zavarovana.
  • Homologacija vozil: Za vozila, ki se uvažajo ali prilagajajo za uporabo v Sloveniji, je potrebna homologacija. Referentke pripravljajo dokumentacijo za homologacijo in sodelujejo z organi, ki izdajajo potrebna dovoljenja.
  • Svetovalna vloga: Strankam nudijo tudi svetovanje glede zakonodaje in predpisov, ki se nanašajo na registracijo in uporabo vozil.
Prijaznost in ustrežljivost

Ena od ključnih značilnosti referentk na tehničnih pregledih je njihova prijaznost in ustrežljiv odnos do strank. Razumejo, da lahko postopki, povezani z vozili, pogosto povzročijo stres in zmedo pri strankah. Zato se trudijo, da strankam olajšajo postopke, jih informirajo in jim pomagajo pri reševanju morebitnih težav. Z dobro komunikacijo zagotavljajo, da stranke razumejo vse postopke in se počutijo varne in zaupajo.

Hkrati pa referentke na tehničnih pregledih v našem podjetju predstavljajo tudi odraz naše predanosti odličnosti in zadovoljstvo strank. Skozi njihovo prijaznost, strokovnost in ustrežljivost si prizadevamo, da vsaka stranka dobi ne le tehnično brezhibno storitev, temveč tudi prijetno izkušnjo in občutek, da smo vedno na voljo za njihove potrebe in vprašanja.

Referentke na tehničnih pregledih so ključni člen v verigi skrbi za vozila in varnost na cestah. Njihovo delo v naših poslovalnicah v Ivančni Gorici in Trebnjem je nepogrešljivo, saj zagotavljajo, da so vsa tehnično brezhibna vozila registrirana. V našem podjetju cenimo njihov prispevek k varnosti in zadovoljstvu strank, ter se zahvaljujemo za njihovo predanost in strokovnost pri opravljanju nalog na tem pomembnem delovnem mestu.

 

 

Podobne objave