|

Uradna otvoritev KIA salona v podjetju Pan Jan Ivančna Gorica

PODJETJE PAN JAN IVANČNA GORICA PRVI V SLOVENIJI Z NOVIM KIA SALONOM

V četrtek 6.7.2023 je bil za nas pomemben dan, saj smo odprli svoja vrata in ponosno predstavili prvi salon Kia po novih standardih v državi. Po končani konferenci so si poslovni partnerji in lastniki KIA salonov iz cele Slovenije ogledali naš novi salon KIA v podjetju Pan Jan Ivančna Gorica.

Bili so navdušeni nad inovacijo in estetiko ob vstopu v salon. Ker je Pan Jan Ivančna Gorica prvi v Sloveniji z novim salonom KIA, je s to otvoritvijo marsikomu drugemu lastniku KIA salonu dala pogum in navdih za renovacijo in s tem strankam ponuditi najboljšo možno storitev.

Prihod poslovnih partnerjev je bil toplo sprejet s strani organizatorjev, ki so poskrbeli za dobrodošlico v prijetnem vzdušju. Pripravljena je bila pogostitev in prijazna postrežba deklet iz Virida bara. S tem je bila tudi odlična priložnost, da smo se družili in sprostili po konferenci.

 

Obiskovalci so bili navdušeni nad kakovostjo, funkcionalnostjo, inovacijo ter prostornostjo salona. Predstavniki podjetja Pan Jan so bili na voljo za vsa vprašanja ter tako zagotovili, da je bil vsak obiskovalec deležen osebne pozornosti. Po končanem ogledu so nekateri sodelavci še naprej uživali v druženju in prijetnem klepetu, kjer so si lahko sproščeno izmenjavali mnenja in izkušnje.

 

 

 

Podobne objave