Konferenca Kia Berlin
|

Evropska konferenca zastopnikov KIA v Berlinu

V Berlinu je v sredo, 29. maja potekala KIA Evropska konferenca, ki je pritegnila zastopnike vozil znamke Kia, vključno z Romanom, direktorjem podjetja Pan Jan in Mitjo, prodajnim svetovalcem vozil Kia v Ivančni Gorici. Dogodek je bil osredotočen na predstavitev znamke Kia in prvovrstno razkritje najnovejših modelov, ki odlikujejo prihodnost mobilnosti.

Zastopniki so imeli ekskluzivno priložnost, da prvič v živo vidijo vrsto novih modelov, kot so EV2, EV3, EV5, prenovljeni svetovni avto leta 2023 EV6 in sveže razglašeni svetovni avto leta 2024, EV9, kot tudi Kia EV tovorni program. Konferenca je prav tako razkrila prenovljene modele, kot so Kia Sportage, Kia Ceed in Kia Picanto, ki obljubljajo še sodobnejši in atraktivnejši izgled.

Zastopniki so imeli ekskluzivno priložnost, da prvič v živo vidijo vrsto novih modelov, kot so EV2, EV3, EV5, prenovljeni svetovni avto leta iz 2023 –  EV6 in sveže razglašeni svetovni avto leta 2024 –  EV9, kot tudi Kia EV tovorni program. Konferenca je prav tako razkrila prenovljene modele, kot so Kia Sportage, Kia Ceed in Kia Picanto, ki obljubljajo še sodobnejši in atraktivnejši izgled.

Roman in Mitja sta pridobila dragocene vpoglede, ki bodo imeli neposredni vpliv na slovenski trg. Z novimi modeli, ki sta jih spoznala na konferenci, bodo lahko podjetju Pan Jan pomagali bolje zadovoljiti potrebe in pričakovanja kupcev.

Komaj čakamo dan, da vas bomo lahko povabili v naša salona Pan Jan Ivančna gorica in Trebnje na ogled in test osupljivih  KIA novosti.

Podobne objave