Kia Ceed Zdole Pan Jan
|

Pan Jan na kmečkih igrah na Zdolah

Zaposleni v podjetju Pan Jan  se zelo radi udeležimo različnih športnih dogodkov in prireditev. Že več kot 34 let lepo združujemo naše delo in usluge z druženjem in sodelovanjem na družabnih prireditvah. V prostem času damo velik poudarek na šport, rekreacijo, zato smo se tudi letos udeležili Kmečkih iger na Zdolah pri Krškem.

Člani Športnega društva Zdole so se ponovno zelo  potrudili, dogodek je bil dobro organiziran, z hudomušnimi kmečkimi igrami so pritegnili mnogo krajanov in obiskovalcev  iz širše in ožje okolice.

Na igre se je prijavilo kar 7 ekip iz domačega kraja z domiselnimi imeni ter zanimivimi majicami. Skupine so štele po pet članov, po dve dekleti in tri fante. Ekipe Pojoče motike, Gnide, Pet peresna deteljica, Nerodnih pet, Pušelc,  Ravne ter  Špricarji so se dobro borile in se ob tem zelo zabavale. Potek iger je natančno spremljal glavni sodnik Klemen ter pomočnica Adrijana, za tehnično podporo in pripravo rekvizitov pa je skrbel Peter. Za žarom sta bila Darko in Rado, ki sta poskrbela, da nihče od nastopajočih in navijačev ni ostal lačen. Pod jurčkom so nam članice društva Teja, Tina ter Nataša postregle z lokalno pridelano in drugo osvežilno pijačo. Tudi sladkih dobrot, ki jih je napekla članica Teja ni manjkalo. Za glasbeno ozadje pa je poskrbel Alfi, ki je mikrofon zaupal našemu prodajnemu svetovalcu za vozila KIA Mitji, ki je prevzel nalogo povezovalca.

Prav vsi člani športnega društva Maja, Nataša, Adrijana, Teja M., Teja F., Sara, Karin,  Irena, Anemari, Simon, Rado, Peter, Matjaž, Jan, Uroš, Marjan, Beni, Lucijan in Martin so ponovno odlično izpeljali kmečke igre.

Tako člani kot obiskovalci pa seveda niso mogli mimo razstavljenega avtomobila KIA Ceed, ki je trenutno najbolj vroč in iskan model v bogati paleti vozil znamke KIA, saj se ga z zelo bogato opremo dobi že za 17.999 eur.

Vsem članom Športnega društva Zdole bi se iz srca zahvalili za lepo in zabavno preživet sobotni popoldan, kjer ni manjkalo smeha, zabave, jedače, pijače predvsem pa pozitivne energije.

Veseli smo, da smo lahko bili glavni sponzor dogodka in vas za konec vabimo tudi k nam, v podjetje Pan Jan, Trebnje in Ivančna gorica, kjer poskrbimo za tehnično brezhibnost, vzdrževanje, ali zamenjavo vašega jeklenega konjička za novega ali malo rabljenega.

 Srečno in varno do naslednjega druženja, vam želi podjetje PAN JAN.

Podobne objave