Je toča poškodovala vaše vozilo?

Vremenske nevšečnosti, kot so toča in neurja, lahko povzročijo veliko škodo na avtomobilih. Ko debelejša toča z močnimi udarci prizadene vozila, se s tem pogosto poškoduje karoserija avtomobila in steklo. Takšne poškodbe ne le, da zmanjšajo estetiko avtomobila, ampak tudi vpliva na funkcionalnost.

Pred kratkim smo bili priča močnemu neurju, ki je s seboj prinesel debelejšo točo. Narava nas je presenetila s svojo silo, ki pa je za seboj pustila poškodovane avtomobile po nekaterih mestih. V tem primeru nam preostane le eno; popravilo nastale škode. V takšnih primerih se storitvi kleparstvo in ličarstvo izkažeta kot ključna za popravilo avtomobilov po toči.

Kleparstvo je storitev, ki je ukvarja s popravilom karoserije avtomobila. Po toči je glavni izziv kleparja popraviti udrtine, povzročene od udarca toče. Kleparji uporabljajo različne tehnike, kot so metode potiskanja od znotraj, kjer z orodjem pritiskajo na udrtino in jo postopoma izravnajo. Kleparji morajo biti spretni in imeti izkušnje, da dosežejo najboljše rezultate pri obnovi karoserije avtomobila v prvotno stanje.

Ličarstvo je storitev barvanja poškodovane karoserije avtomobila, v kolikor je po toči poškodovan tudi lak. Ko so udrtine popravljene s strani kleparja, ličar prevzame nadaljnje delo, da se zagotovi, da je površina gladka, brezhibna in enakomerna. Prvi korak je priprava površine, ki vključuje brušenje, nanašanje kita in brušenje kita za doseganje popolne gladke površine. Nato sledi barvanje karoserije.

Pri avtohiši Pan Jan smo specializirani za kakovostno kleparsko in ličarsko popravilo avtomobilov. Naši strokovnjaki se bodo temeljito lotili popravila vašega avtomobila in uporabili najnovejšo tehnologijo ter vrhunska orodja.

Obiščite nas v Pan Jan Trebnje in poslovni enoti Ivančna Gorica ali pa nas pokličite na telefonsko številko  07 34 60 707. Naša ekipa bo poskrbela za kakovostno popravilo in zagotovila vrhunsko storitev.

Zaščitite svoj avtomobil z zaščitno ponjavo: https://panjan.si/izdelek/zascitna-ponjava-proti-toci/.

 

 

Podobne objave