|

Ali ste vedeli, da smo leta 2012 odprli avtopralnico v Ljubljani?

Nahajala se je na Njegoševi ulici ob kliničnem centru. Avtopralnica je vrsto let uspešno delovala. Bila je opremljena z najsodobnejšo avtomatsko hitrostezno linijo z reciklažo vode in čistilno napravo znamke Christ. Pralnica je postregla s široko paleto storitev, vključno z zunanjim in notranjim pranjem, globinskim čiščenjem in poliranjem vozil.

Naša avtopralnica je bila priljubljena med številnimi lastniki avtomobilov v Ljubljani. Stranke so cenile našo strokovnost, zanesljivost in visoko kakovost storitev. Vsa vozila, ki so se znašla v naši pralnici, so bila deležna temeljite in skrbne nege. Naša ekipa izkušenih strokovnjakov je poskrbela, da so bili avtomobili brezhibno čisti in sijoči, kot da so pravkar zapeljali iz prodajnega salona.

Naša najsodobnejša avtomatska hitra avtopralnica znamke Christ je bila zasnovana za učinkovito in temeljito pranje vozil v najkrajšem možnem času. Našim strankam smo omogočili udobje in hitrost, saj so njihovi avtomobili v naši pralnici zasijali v rekordno kratkem času.

Naša pralnica je ponujala tudi vrhunsko poliranje, ki je vozilu povrnilo sijaj in jih zaščitilo pred zunanjimi vplivi. Uporabljali smo visokokakovostna polirna sredstva, ki so tako poudarila barvo in poglobila lesk vozila.

V vseh letih delovanja smo ustvarili trdno bazo zadovoljnih strank, ki so se vračale k nam zaradi naše zanesljivosti in odličnih storitev. Veseli smo bili, da smo lahko prispevali k ohranjanju čistih in lepih avtomobilov v Ljubljani.

Vendar pa smo kljub uspešnemu delovanju in zadovoljstvu naših strank sprejeli težko odločitev o prenehanju delovanja naše avtopralnice Meksiko v Ljubljani. Ta odločitev je bila posledica gradnje nove poslovne stavbe v Ivančni Gorici, ki je zahtevala vso našo pozornost.

Poleg tega smo se odločili, da izkoristimo rešitve in nove poslovne priložnosti, ki so nam odprte. Naše podjetje je usmerilo svoje vire in strokovnost v druge projekte, ki nam omogočajo širitev na drugo področje dejavnosti.

Čeprav smo prenehali z delovanjem avtopralnice v Ljubljani, smo hvaležni vsem našim zvestim strankam za podporo in zaupanje, ki so ga izkazali skozi leta. Skupaj smo ustvarili odlično storitveno izkušnjo in prispevali k ohranjanju čistih in sijočih avtomobilov v prestolnici.

Če boste v prihodnosti potrebovali podobne storitve, vam priporočamo, da se obrnete na eno od naših dveh poslovalnic v Trebnjem ali v Ivančni Gorici. Zahvaljujemo se vam za vaše zaupanje in upam, da bomo imeli priložnost sodelovati z vami tudi v prihodnosti.

V prehodu na nove poslovne izzive in priložnosti, smo se odločili prodati mehanski del naše avtopralnice. Če ste zainteresirani za nakup, vas prosimo, da se obrnete na Romana Prijatelja na telefonsko številko 041 649 264. On vam bo lahko zagotovil več informacij glede nakupa opreme avtopralnice.

Poglejte si naš predstavitveni filmček avtopralnice Meksiko V Ljubljani.

Podobne objave