|

Sistem vodenja kakovosti v avtohiši Pan Jan

Avtohiša Pan Jan ponovno uspešno obnovila ISO certifikat ISO 9001:2015

V podjetju Pan Jan smo ponosni, da smo ponovno, kot vsa leta do sedaj, uspešno prestali ISO presojo in pridobili certifikat ISO 9001:2015, ki predstavlja našo zavezanost k vrhunski kakovosti v vseh vidikih našega poslovanja, od servisa do prodaje vozil. V podjetju Pan Jan stremimo k neprestanemu izboljševanju procesov in storitev za naše stranke.

Kaj pomeni ISO 9001:2015 za naše stranke?

Standard ISO 9001:2015 je mednarodno priznan kot merilo za zagotavljanje dosledne kakovosti v proizvodih in storitvah. V Avtohiši Pan Jan to pomeni, da je vsak servis, ki ga opravimo na vozilih Škoda, Kia in vseh ostalih znamk, tehnični pregled ali proces prodaje vozil, izveden z najvišjo stopnjo strokovnosti.

Ko pridejo stranke k nam za servis Škode ali za nakup novega ali rabljenega vozila, lahko zaupajo, da bo izkušnja presegla njihova pričakovanja. Naši tehnični pregledi so temeljiti in zagotavljajo, da je vsako vozilo v optimalnem stanju. Ponudba vozil Škoda, Kia in ostalih znamk na prodajnih tleh je vedno predstavljena z jasnostjo in celovitostjo informacij, kar strankam omogoča informirano odločitev pri izbiri njihovega novega avtomobila.

Z ISO 9001:2015 certifikatom potrjujemo, da je vsak servis vozil, prodaja vozil in tehnični pregled, ki ga opravimo v Pan Jan Trebnje, izveden z najvišjo stopnjo strokovnosti.

 

Podobne objave