|

Zračni posnetki “prej-potem” avtohiše Pan Jan

Razvoj in rast avtohiše Pan Jan od leta 1998-2023

V avtohiši Pan Jan, pooblaščenem servisu vozil Škoda in Kia, smo izjemno ponosni, da vam lahko predstavimo “prej in potem” zračne posnetke naših poslovnih enot v Trebnjem in Ivančni Gorici. Od leta 1998 do danes smo naredili velike korake naprej, kar lahko vidite na zračnih posnetkih.

Zavedamo se, da je pot do uspeha tlakovana z zaupanjem in predanostjo. Naša ponudba obsega prodajo novih vozil Škoda in Kia, center rabljenih vozil, tehnične preglede ter servis vozil. Smo pooblaščeni servis za vozila Škoda in Kia. Naredili smo velike korake naprej, kar dokazuje tudi nova poslovna enota v Ivančni Gorici, ki se je odprla leta 2012.

Ponosni smo, da je naša rast opazna ne samo v kvaliteti storitev, ampak tudi v trajnostnem pristopu, kar dokazujejo sončni paneli, nameščeni na strehi naše poslovne enote Ivančna Gorica in Trebnje.

Zahvaljujemo se vam za zaupanje in podporo. Brez vas, naših zvestih strank, naša zgodba ne bi bila tako uspešna. Ponosni smo, da ste del naše rastoče skupnosti in skupaj z nami pišete zgodbo o uspehu.

 

Podobne objave