|

Potovanje v Afriko

Po nagrado Škodin najboljši trgovec leta med svetovno elito v Južnoafriško republiko

Podjetje Pan-Jan, gre za družinsko podjetje s skoraj 30-letno tradicijo, je prejelo laskavo priznanje Škodin trgovec leta, za kar si zaslužijo vse čestitke. Vnovič so najboljši trgovci na državni ravni. Ne prvič, prepričani smo, da ne zadnjič. Prvič so se te trofeje, cenjene in spoštovane, razveselili že leta 2015.
„To je velika stvar, predvsem pa potrditev, da delaš dobro, da smo uspešni, predvsem pa, da smo tu za ljudi. Precej strogi kriteriji in merila veljajo pri izboru za naj prodajalca. To ocenjujejo tako agencije kot stranke, potrditev pa se išče dejansko na vsakem koraku,“ nekaj o besed izboru nameni direktorica prodaje Anita Prijatelj. Komisija je na letni trgovski konferenci Porsche Slovenija obelodanila, da je Pan-Jan najboljše ocene dosegel na področju zadovoljstva strank, količine prodanih vozil ter tržnega deleža na njihovem področju, največ točk pa so jim namenili celo »skrivnostni kupci« oziroma zunanji neodvisni presojevalci, kar nedvomno kaže na visoko kakovost storitev in osebni pristop do strank. Njihov uspeh pa dela ponosno celotno regijo. Nenazadnje pa je napočil čas, da se začnemo veselili uspehov sosedov, znancev, someščanov. Pri Pan-Janu znajo svetovati, prodati in poskrbeti za stranko, da se počuti kot kralj. Predvsem pa se počuti spoštovano in cenjeno z vedenjem, da za svoj denar dobi maksimalno.

Pa ni ostalo le pri priznanju, ki so ga dobili v Sloveniji. Za svoje prodajalce so pri Škodi poskrbeli tudi na globalni ravni. Zato so najboljše prodajalce iz 35 držav, torej tudi slovensko delegacijo, povabili na obisk Cape Towna, mesta na skrajnem jugu Afrike v Južnoafriški republiki. „Pripravili so gala prireditev, kjer smo prejeli priznanja,“ so še danes polni vtisov pri Pan-Janu, njihova delegacija pa je nekaj dni uživala tudi v zasluženem izletu, spoznavanju mesta in njegovih znamenitosti. „Na tem druženju izletu pa nam je navdušil ta t.i. Human Touch. Iz tega se lahko precej naučimo in še obogatimo, izboljšamo že tako kvalitetno storitev, ki jo izvajamo doma. Okoli 120 nas je bilo, vsi smo bili deležni pozornosti, prijaznosti, številnih daril. To je bilo druženje, kjer ni bilo napak. Ves čas pa si se zavedal, čeprav nas je bilo 120, da nisi le številka, eden od mnogih… Ampak nekaj več. Za vsakega od nas so se potrudili. Kot to počnemo vsak dan: trudimo se za vsakega posameznika, za vsako stranko. Samoumevnosti ni,“ jasno pove Anita Prijatelj. In še to: Pan-Jan je iz lokalnega podjetja postal „resen igralec“ v regiji in državi, hkrati pa referenca, ki postavlja trende za ostalo Slovenijo. Bil je prvo podjetje, ki je v Sloveniji postavilo salon vozil Škoda, zgrajen po najnovejših smernicah tovarne vozil Škoda, do danes pa so mu sledili vsi Škodini prodajalci.

Široka paleta kakovostnih storitev

Danes podjetje zaposluje več kot 50 ljudi. Dela ne manjka. V Ivančni Gorici, kjer imajo drugo poslovno enoto, so v začetku letošnjega leta povečali kapaciteto servisnih storitev in odprli nov salon Kia (od leta 2009 je Pan-Jan tudi pooblaščeni prodajalec vozil Kia) ter center rabljenih vozil. V obeh poslovnih enotah, tako v Trebnjem kot v Ivančni Gorici, poleg številnih storitev kot so servisiranje, tehnični pregledi ter sklepanja zavarovanj, že nudijo široko paleto rabljenih vozil, v Trebnjem pa lahko koristite tudi avtokleparske in avtoličarske storitve. Dovolj razlogov za obisk Pan-Jana. V Trebnjem ali Ivančni Gorici.

Podobne objave