|

Dogodek “Tvoj QL Avto” v Qlandiji Krško

V soboto, 3. junija, je bila Qlandija Krško prizorišče dogodka »Tvoj QL Avto« kjer se je poleg ostalih podjetij, obiskovalcem predstavila tudi avto hiša PAN JAN, ki je navdušila s svojo ponudbo in predstavitvijo vozil znamke KIA.

Sodelavca Mitja in Ksenija sta spretno zastopala avto hišo Pan Jan ter obiskovalcem razkrila številne inovativne lastnosti in prednosti teh vozil. Ksenija je super poskrbela za animacijo, obdarila najmlajše in malo starejše z lizikami ter ostalimi darili. Mitja je s svojim strokovnim znanjem in prijaznim pristopom ustvaril prijetno vzdušje. Obiskovalcem je postregel s celovitim vpogledom v lastnosti in prednosti vozil KIA.

Kia Sportage, priljubljen SUV, je prevzel mnoge, s svojim modernim in drznim dizajnom, številnimi naprednimi tehnološkimi funkcijami, s prostornim in ergonomsko zasnovanim notranjim prostorom, ki ponuja udobje tako vozniku kot potnikom. Novi Kia Xceed pa je navdušil z dinamično obliko, športnim vzdušjem ter vrhunskim udobjem in varnostjo.

S svojo strokovnostjo in prijaznostjo smo uspešno zastopali avto hišo Pan-Jan, ki je še enkrat potrdila svoj ugled kot zaupanja vreden ponudnik novih vozil znamk KIA in Škoda, kvalitetne ponudbe rabljenih vozil in vrhunskega servisa.

Vse, ki se dogodka niste mogli udeležiti prisrčno vabimo v PAN JAN poslovni enoti Trebnje in Ivančna gorica na predstavitev in testno vožnjo z vozili iz naše bogate ponudbe.

Se vidimo!

 

Podobne objave