| |

Pan-Jan ponovno postal Škodin trgovec leta!

Trebanjsko družinsko podjetje Pan-Jan je po osvojitvi laskavega priznanja za leto 2015 blestelo tudi tokrat in si tudi to leto prislužilo naziv Škodinega trgovca leta 2017. Komisija je na letni trgovski konferenci Porsche Slovenija odločila, da je podjetje kljub strogim kriterijem doseglo najboljše ocene in se znova lahko pohvali z nazivom najboljšega trgovca vozil Škoda.

Podjetje je najboljše ocene doseglo na področju zadovoljstva strank, količine prodanih vozil ter tržnega deleža na njihovem področju, največ točk pa so jim namenili celo »skrivnostni kupci« oziroma zunanji neodvisni presojevalci, kar nedvomno kaže na visoko kakovost storitev in osebni pristop do strank.

Pan-Jan je sicer prvo podjetje, ki je v Sloveniji postavilo salon vozil Škoda, zgrajen po najnovejših smernicah tovarne vozil Škoda. Gre za družinsko podjetje s skoraj 30-letno tradicijo, ki sta ga leta 1991 ustanovila Jelka in Janez Šalehar, zgolj leto dni zatem pa je postalo tudi uradni zastopnik za prodajo in servisiranje novih vozil znamke Škoda. Poleg zastopstva za prodajo Škodinih vozil je od leta 2009 Pan-Jan tudi pooblaščeni prodajalec vozil Kia.

Danes podjetje zaposluje več kot 50 uslužbencev. V podjetju so nad ponovno osvojenim priznanjem navdušeni, a zaradi njega ne bodo zaspali na lovorikah, ravno nasprotno – to bo dodatna motivacija pri načrtih za prihodnost.

V Ivančni Gorici, kjer imajo eno od poslovnih enot, nameravajo povečati kapaciteto servisnih storitev in odpreti nov salon Kia ter center rabljenih vozil. V obeh poslovnih enotah poleg številnih storitev kot so tehnični pregledi, servisiranje, upravne storitve podaljševanja registracij vozil, sprememb lastništva ter sklepanja zavarovanj, že nudijo široko paleto rabljenih vozil, v Trebnjem pa lahko koristite tudi avtokleparske in avtoličarske storitve.

Po mnenju mnogih je podjetje Pan-Jan vsekakor vredno vsakršnega zaupanja, kar dokazuje ravno vnovični naziv najboljšega trgovca.

Podobne objave