Nov prodajni salon vozil Škoda v Ivančni Gorici

Nov salon Avtohiše Pan-Jan v Ivančni Gorici je prvi Škodin salon v Sloveniji, opremljen v skladu z novim, poenotenim videzom. S svežim, bolj vabljivim videzom je še prijaznejši in v njem se boste počutili še bolje. V prenovljenem salonu boste spoznali celotno linijo preprosto pametnih Škodinih avtomobilov, med katerimi je Škoda Octavia Slovenski avto leta 2014, Škoda Superb pa poslovni avto leta 2014, podrobneje pa vam bomo predstavili tudi Hudobro financiranje in nadstandardno Škodino 6-letno jamstvo. Pridite na ogled, prepričajte se v kakovost naše ponudbe in izkoristite dodatne ugodnosti, ki vam jih ob obisku novega salona ponujamo!

Dobrodošli!

Saloni, ob katerih zaigra srce

Pri znamki Škoda se zavedajo, da so razstavni saloni prvi fizični stiki kupca z znamko, zato so sklenili posodobiti in poenotiti videz prav vseh svojih salonov. Uporabniška izkušnja bo tako zaradi svežega in vabljivega videza še prijaznejša.

Znamka Škoda pri razvoju avtomobilov daje velik poudarek inovativnosti, materialom in novim tehnologijam ter s tem svojim kupcem ponuja še prijetnejšo in varnejšo vožnjo. Ideja, ki jo lepo zaokroža misel Preprosto pametno, s človeško noto (Simply Clever with a Human Touch), pa velja tudi v njihovih razstavnih salonih. Zunanjost odraža tehnologijo, znanje in inovativnost znamke, notranjost pa vas bo sprejela s svežim, toplim videzom. Čiste linije in naravni materiali bodo pričarali prijetno domače vzdušje. Zato ne odlašajte, vstopite v nove prostore znamke Škode, preizkusite avtomobile, se pogovorite s prodajalci, pripeljite otroke in se počutite kot doma!

Zunanjost

  • Preprosta in sodobna arhitekturna zasnova salonov v kombinaciji stekla in bele fasadne linije na filozofiji znamke Škoda.
  • Razstavne salone znamke Škoda boste že od daleč opazili zaradi velikih fasadnih panelov s privlačnimi grafičnimi podobami znamke.
  • Saloni bodo podnevi in ponoči sijali v prepoznavnih zelenih odtenkih.
  • Simpatični zeleni vhodni portali vas vabijo, da vstopite v razstavni salon, kjer se začne nepozabno potovanje v svet znamke Škoda.

Notranjost

  • Notranjost je odprta, sodobno zasnovana, a prijetna in domačna, kot narekuje korporativna filozofija.
  • V središču salona vam bo grafični panel pričaral občutek svobode in odprtosti, ki ste ju vajeni z vožnje z avtomobili znamke Škoda.
  • Sprehodite se po salonu, oglejte si avtomobile in si v posebnem kotičku s konfiguratorjem vozil izoblikujete avto po meri.
  • Medtem ko se boste s prodajalci pogovarjali o nakupu avtomobila, se bodo vaši malčki kratkočasili v otroškem kotičku.

Podobne objave

Dodaj odgovor