|

Ivančna Gorica 2014: Otvoritev salona vozil Škoda

Leta 2014 smo v Ivančni Gorici otvorili prvi salon vozil Škoda v Sloveniji po novih standardih

V čudovitem jesenskem ozračju leta 2014 je podjetje Pan Jan doživelo pomemben trenutek. Na svečanem dogodku smo pozdravili obiskovalce ter se jim zahvalili za udeležbo ob otvoritvi novega prodajnega salona vozil Škoda. Ta edinstvena pridobitev je predstavljala prvi Škodin prodajni salon v Sloveniji, ki se je ponašal s sodobnim enotnim videzom. Salon je bil skrbno zasnovan, da bi stranke doživele večje udobje in domačnost, s svežim in privlačnim izgledom.

Salon je dosegel sodobno podobo, ki izraža tehnološki napredek, strokovnost in inovativnost znamke.  Notranjost pa je pozdravila obiskovalce s svežim in prijetno domačim vzdušjem. Naravni materiali ter preproste linije so ustvarili prijetno okolje, ki navdaja zaupanje in udobje.

12.9.2014 je bil dan, ko smo imeli priložnost, da smo izrazili hvaležnost vsem, ki so s svojim delom in predanostjo prispevali k hitremu napredku projekta. Posebna zahvala je šla tudi vsem zaposlenim v podjetju Pan Jan, ki s svojimi dosežki prispevajo k uspešnosti podjetja. V tem trenutku smo želeli poudariti ključno vlogo vsakega zaposlenega. Razumemo, da so zaposleni gonilo uspeha, ki vodi podjetje naprej s svojim znanjem, izkušnjami in prizadevnostjo ter zagotavlja uspešno poslovanje. Skupaj gradimo svetlo prihodnost. Poleg tega smo se zahvalili tudi občini Ivančna Gorica za vso podporo in sodelovanje pri gradnji tega poslovnega objekta.

Dogodek je bil zaznamovan s številnimi pomembnimi trenutki. Otvoritev salona je povezoval naš takratni ambasador Tadej Bricelj, ki je tudi sodeloval pri organizaciji dogodka.

Z začetnim nagovorom je slovenski igralec, Matjaž Javšnik ustvaril uvodni vtis ter odprl dogajanje. S pozdravnim nagovorom je obiskovalce in vse prisotne toplo pozdravil, kar je postavilo prijetno vzdušje. Nastop Stiškega kvarteta je s svojim glasbenim programom prispeval k sproščeni in prijetni atmosferi dogodka.

Sledila je kratka predstavitev družinskega podjetja Pan Jan. Poudarili smo naše začetke in razvoj podjetja skozi leta, začenši s proizvodnjo zavornih disk ploščic do zastopstva vozil, servisom in tehničnih pregledov.

Nadaljevali smo z nagovorom takratne direktorice podjetja, gospe Jelke Šalehar in župana občine Ivančna Gorica, gospoda Dušana Strnada. Poudarjena je bila pomembnost zaposlenih in ekipnega dela, ki vplivajo na pozitivne zgodbe in uspešnost podjetja na vseh ravneh.

S svečanim rezanjem traku, se je uradno odprl nov prodajni salon in obiskovalci so bili povabljeni na ogled novih poslovnih prostorov.

Celoten dogodek je s svojim nastopom in čudovitim petjem nadgradila Nuša Derenda.

 

 

 

 

 

Podobne objave