|

Predstavitev delovnega mesta: Prodajni svetovalec Pan-Jan

Ekipni duh, čut za stranke, profesionalen pristop in želja po tem, da ostanemo najboljši, so skupna lastnost prodajnih svetovalcev v našem podjetju. Ker podjetje Pan-Jan deluje na dveh lokacijah, imamo kar štiri salone vozil. Naša ekipa prodajnih svetovalcev šteje sedem zavzetih prodajalcev, ki so strokovno podkovani na svojem področju, saj narava takšnega delovnega mesta zahteva nenehno izobraževanje in izpopolnjevanje znanja.

V prvi vrsti imajo vsi prodajni svetovalci skupno vsaj eno lastnost in sicer navdušenost nad avtomobilizmom in avtomobilsko industrijo. Na takšno delovno mesto sodijo osebe, ki jim je dinamično delo v veselje, so pripravljeni na vsakodnevne nove izzive in so vedno v kontaktu z ljudmi. Tu se izrazi tako samostojnost posameznika, kot čut za timsko delo. Ne gre drugače kot, da si med sabo vsi svetovalci pomagajo in sodelujejo. Njihovo delo je precej obširno saj obsega širok spekter znanja. Poleg poznavanja vozil, motorjev vozil morajo poznati tudi vse novosti pri financiranju in zavarovanju vozil. Vsak prodajni svetovalec mora poznati tudi razmere na trgu rabljenih vozil saj je on tisti, ki se pogovori s stranko o odkupu rabljenega vozila. Največji izziv zadnjega časa je zagotovo poznavanje električnih vozil.

Vse to pridobljeno znanje, ki ga nenehno izpopolnjujejo, pa morajo znati na enostaven in razumljiv način prenesti stranki. Lastnost uspešnega prodajnega svetovalca je, da je dober poslušalec in da se zna vživeti v vlogo sogovornika. Da vedno uživa v prodaji in delu z ljudmi ter vedno išče najustreznejšo rešitev za stranko.

Naš tim prodajnih svetovalcev ima zagotovo te lastnosti in vsak s svojo individualnostjo doda še košček sebe. Merilo za to so zadovoljne stranke, ki se vedno znova vračajo.

 

Podobne objave