Kia EV9 Panjan Mitja Ficko
|

Udeležili smo se dogodka Cars&Coffee v Radečah

V nedeljo, 12. maja 2024, je Mladinsko društvo Radeče na parkirišču pred Sparom v Radečah gostilo izjemno priljubljeni dogodek Cars&Coffee. Avtohiša Pan Jan, povabljena kot eden izmed razstavljavcev, je imela čast predstaviti svoje vozilo KIA EV9, ki je pritegnilo pozornost mnogih obiskovalcev.

Dogodek je združil avtomobilske navdušence, ki so lahko občudovali širok spekter vozil, od drift avtomobilov do legendarnih Mustangov. Poleg panoramskih voženj in glasbenih nastopov so obiskovalci imeli možnost izvedeti več o najnovejših trendih v avtomobilski industriji.

Pri razstavnem prostoru avtohiše Pan Jan je obiskovalce sprejel prodajni svetovalec za vozila Kia, Mitja Ficko iz Ivančne Gorice. Z velikim znanjem in navdušenjem je bil Mitja na voljo za vsa vprašanja obiskovalcev, z veseljem pa je delil tudi informacije o novostih, ki jih prinaša model KIA EV9.

Posebna zahvala gre organizatorjem iz Mladinskega društva Radeče, ki so avtohiši Pan Jan omogočili, da je lahko svoje vozilo predstavila širši javnosti. Prav tako se zahvaljujemo Bernardu, vplivnežu naše avtohiše Pan Jan, za njegovo povabilo in vlogo pri promociji avtomobila KIA EV9.

Cars&Coffee v Radečah je bil prava poslastica za vse ljubitelje avtomobilov. S široko paleto aktivnosti in razstavljenih vozil je dogodek ponudil nekaj za vsakogar, od najmlajših, ki so uživali v otroških aktivnostih, do resnih avtomobilskih entuziastov, ki so imeli priložnost izvedeti več o najnovejših modelih in tehnologijah.

Podobne objave