Praga Škoda
|

Pan Jan na svetovni konferenci trgovcev Škoda v Pragi

Svetovalci vozil znamke Škoda  Tjaša, Jan V., Iztok in direktorja podjetja Pan Jan, Anita in Roman, so se udeležili dogodka Škoda Brand Experience 2024, ki je potekal v izjemnem okolju PVA EXPO v Pragi. Ta svetovna konferenca je združila svetovno konferenco trgovcev in Central Product Training, s čimer je Škoda vzpostavila nov standard v avtomobilski industriji.

Letošnja konferenca Škoda Brand Experience 2024 je presegla običajne trženjske pristope z intenzivno, čutno izkušnjo, ki je obiskovalcem omogočila poglobljen stik z blagovno znamko. Udeleženci so se lahko seznanili z inovativnostjo, zanesljivostjo, dizajnom in številnimi edinstvenimi prodajnimi predlogi vozil Škoda. Posebno pozornost sta pritegnila nova modela Škoda Kodiaq in Škoda Superb, za katera je bila organizirana celovita priprava prodajne in poprodajne mreže.

Še posebej so bili navdušeni nad statičnimi in dinamičnimi delavnicami. Statične delavnice so udeležencem omogočile opazovanje elegance in inovativnosti modelov Škoda Superb in Škoda Kodiaq iz prve roke. Dinamične delavnice pa so ponudile priložnost za vožnjo, kjer so udeleženci lahko občutili moč, odzivnost in vrhunske lastnosti teh vozil. Praktične dejavnosti in elementi igrifikacije so dodatno povezali udeležence z znamko Škoda, medtem ko je izobraževalno usposabljanje zagotovilo najvišji standard znanja.

Večerni dogodek je bil prava paša za oči in brbončice, organiziran na skrivni zgodovinski lokaciji, kjer so udeleženci uživali v izjemnem vzdušju z orkestrom v živo, vrhunskimi kulinaričnimi kreacijami in nepozabnimi pijačami. Skrivnostni ambient in ekskluzivna lokacija sta dodala čar temu nepozabnemu večeru.

Naši prodajni svetovalci bodo lahko nova znanja in izkušnje implementirali v svoje delovne procese. Navdušenje in motivacija, ki sojih prinesli s konference, bo zagotovo pripomogla k nadaljnji rasti in uspehu podjetja.

Vabljeni, da spremljate našo spletno stran in družbene medije za nadaljnje novosti in izboljšave, ki jih prinaša sodelovanje z znamko Škoda. Pan Jan ostaja zavezan k zagotavljanju izjemne storitve in podpore svojim strankam.

Podobne objave