Novi Superb prinaša revolucionarne spremembe

Novi Škoda Superb prinaša revolucionarne spremembe že znane Škodine oblikovalske govorice. Nova oblikovalska skica kaže ekspresivno zasnovano limuzino, ki jo odlikujeta dovršenost in strast. Dizajn je prefinjen, eleganten, dinamičen, suveren, sodoben in izrazen.

Škodin novi paradni konj se predstavlja z izrazitimi oblikovnimi elementi študije VisionC in novimi, dinamičnimi proporcionalnimi razmerji. Od sprednjega dela do zadka, od velikih koles do mehko padajoče strešne linije – novi Superb navdušuje s prečiščeno geometrijo, izrazito poudarjenimi površinami, skulpturalnimi oblikami, puristično natančnostjo in elegantnimi potezami – kot bi bil ulit iz enega kosa.

Z izrazito zunanjostjo se povečuje ugled Škodinega vrhunskega modela, hkrati pa je Superb nov vizualni biser v srednjem avtomobilskem razredu – ostro in atletsko začrtan, suveren ter čustven kot še nikoli. Bistveni elementi izrazne podobe zunanjosti se nadaljujejo tudi v notranjosti vozila.

Škoda Superb se z novo, tretjo generacijo pomika v zgornji del srednjega avtomobilskega razreda in bo za znamko in model navdušila nove skupine kupcev. Novi Škoda Superb bo svetovno premiero doživel sredi februarja 2015 v Pragi, v začetku marca pa sledi predstavitev na ženevskem avtomobilskem salonu. Začetek prodaje je predviden za sredino leta 2015.

Podobne objave

Dodaj odgovor