|

Prvi Salon Kia po novih standardih v Sloveniji v avtohiši Pan Jan

Slovenski trg je za znamko vozil KIA zelo pomemben. S svojim pristopom na trgu in konkurenčnostjo uspešno kljubuje vsej konkurenci. V teh dneh pa smo naredili korak naprej, da bi se še bolj približali strankam in jim zagotovili vrhunsko izkušnjo. V avtohiši Pan Jan smo odprli svoja vrata in ponosno predstavili prvi salon Kia po novih standardih v državi. Obiskovalci so priča osupljivi kombinaciji estetike, inovacij ter vrhunskega kakovostnega doživetja, ki jih pričaka ob vstopu v ta čudoviti prostor.

Salon Kia v avtohiši Pan Jan se je povsem prenovil in prilagodil najnovejšim smernicam ter filozofiji znamke Kia. Oblikovalska zasnova prostora je prava paleta estetskih užitkov, ki je bila skrbno zasnovana za izpostavljanje vozil v njihovi najboljši luči. Sodobne linije, prefinjeni detajli in elegantna uporaba materialov ustvarjajo vzdušje, ki se odlično ujemajo s sodobno obliko in prefinjenostjo vozila Kia.

 


Kia je znana po svoji zavezanosti k inovacijam in ta filozofija je v celoti prisotna v novem salonu podjetja Pan Jan. Obiskovalci imajo priložnost spoznati najnovejše modele vozil Kia, ki so opremljeni z vrsto naprednih tehnologij. Od električnih vozil do hibridov in vozil s pogonom na gorivne celice ponuja Kia širok izbor možnosti za vsakega voznika.

Poleg vrhunske tehnologije Pan Jan zagotavlja tudi najboljšo možno storitev strankam. Strokovni svetovalci so vedno pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja, predstaviti prednosti posameznih modelov in pomagati strankam pri izbiri vozila, ki najbolje ustreza njihovim potrebam. Poleg tega avtohiša Pan Jan ponuja tudi bogato paleto dodatnih storitev, vključno s servisom, rezervnimi deli in financiranjem, kar prispeva k celovitemu in udobnemu procesu nakupa.

Obiskovalci so nad prvim salonom Kia po novih standardih v Sloveniji navdušeni.

 

 

 

Podobne objave