5 lastnosti, ki vas bodo prepričale

Kupujete nov avto in niste prepričani, na kaj morate biti pozorni? Škoda je z novo Fabio predstavila elegantne rešitve, ki vam bodo olajšale marsikatero situacijo, mi pa smo za vas zbrali 5 lastnosti, ki vas bodo zagotovo prepričale, da je Fabia prava izbira za vas.  

Varnost je prva
Na cesti je varnost ključnega pomena, zato je marsikdo najbolj pozoren na elemente aktivne in pasivne varnosti pri avtomobilu. Škoda Fabia nudi širok nabor le-teh: opozorilnik pred nenamernim zapuščanjem voznega pasu, opozorilnik na vozila v mrtvem kotu, sistem za opozarjanje na prečni promet, radarski tempomat, predvsem pa opozorilnik pred trkom in sistem za samodejno ustavitev v primeru trka so asistenti, na katere bodite pri nakupu še posebej pozorni. To je brez dvoma odlična investicija.

Preprosto pametne rešitve
Se vam v avtomobilu pogosto prevrne vreča s špecerijo? V novi Škodi Fabii se vam to ne bo zgodilo, saj s svojimi preprosto pametnimi rešitvami, kot so kljukice v prtljažniku, prilagodljive prtljažne pregrade, predelna mreža, komplet mrež za prtljažnik in prtljažna polica z dvema pozicijama namestitve, omogoča personalizacijo avtomobilskega prtljažnika, ki vam bo olajšala vsakdanje življenje.

Sinergija telefona in avtomobila
Vaša Fabia in pametni telefon bosta povsem usklajena preko sistema SmartLink, ki deluje tako z Andorid kot iOS napravami preko sistemov MirrorLink®, Apple CarPlay® in Android Auto. Vse nameščene aplikacije so varne za uporabo, radijski sistem pa zagotavlja, da boste lahko varno uporabljali telefon med vožnjo.

Pomoč pri vožnji
V Fabii imate lahko veliko opreme, ki vam bo v pomoč pri vožnji. Parkirni senzorji in kamera za vzvratno vožnjo vam bodo v pomoč pri parkiranju na tesnejša mesta, zaradi sistema KESSY ali preprostejše različice Easy Start ne boste več brskali po torbici ali žepu in iskali ključe, ker omogočata zagon avtomobila brez ključa. Večfunkcijski volan omogoča upravljanje radia, zaslona Maxi DOT in telefona, tako da bodo med vožnjo vaše roke varno na volanu.

Udobje
Škoda Fabia vas bo prepričala tudi s svojo udobnostjo, tako za krajše kot daljše razdalje. Poleg same lege avtomobila na cesti, pa vam bodo všeč tudi druge lastnosti. V prednji naslon za roke s predalom boste odložili malenkosti, zaradi predala za dežnik tega ne boste nikoli več iskali, preprosta rešitev pa je tudi držalo za parkirni listek, ki je nameščeno na vetrobranskem steklu.

Družinska Škoda Fabia Combi je prepričala tudi Ano Žontar Kristanc priljubljeno blogerko, ki piše blog Anina kuhunja, poznamo pa jo tudi s televizijskih ekranov. »Fabia me je navdušila s prostornostjo in praktičnostjo,« je povedala Ana.

Podobne objave