|

Kmečke igre in PAN JAN na Zdolah

Podjetje PAN-JAN je zastopnik za vozila Škoda in KIA ter skrbi za varnost in brezhibnost vaših jeklenih konjičkov že več kot 30 let. To dejavnost z veseljem opravljamo med delovnikom. V prostem času pa damo velik poudarek na šport, rekreacijo in druženje. Med našimi zaposlenimi je kar nekaj športnikov, zato se zelo radi udeležimo na različnih športnih dogodkih in prireditvah. Tokrat nam je pripadel naziv glavnega sponzorja na Kmečkih igrah v prelepem kraju Zdole. Odpravili smo se na izlet vse do Krškega in še malo naprej, natančneje na Zdole. Sončna nedelja je bila kot nalašč za Kmečke igre. Člani Športnega društva Zdole so se potrudili, da je bil dogodek dobro organiziran in da so se sokrajani in obiskovalci iz širše okolice počutili dobrodošli.

Uživali smo v opazovanju hudomušno zamišljenih šestih kmečkih iger. Težko bi si izbrali najbolj zanimivo med naslovi, Zabijanje žeblja, Prenašanje žogice po cevi, Slalom v šajtrgi, Smučke, Metanje podkev ter Skakanje v vrečah.
Na igre se je prijavilo kar 8 ekip iz domačega kraja z bolj ali manj slikovitimi imeni ter zanimivimi majicami. Čelanski lopatarji, Farmarji, Kostanjek, Mavričarji, Pleterje 2, Ravne 1, Pleterje Juniorji ter Ravne 2 so se dobro borili in se ob tem noro zabavali. Potek iger je natančno spremljal glavni sodnik in predsednik društva Klemen ter pomočnica Anemari, za tehnično podporo in pripravo rekvizitov pa je skrbel Peter. Na igrah res ni manjkalo burnega navijanja, vzklikov in predvsem smeha.

Kulinarični mojster Darko je bil zadolžen za žar in nam pripravil odlično malico. Pod jurčkom so nam postregli z lokalno pridelano osvežilno pijačo, tako s sladkim kot že z malo odvretim sokom. Tudi sladkih dobrot, ki jih je napekla članica Teja ni manjkalo. Za glasbeno ozadje pa je poskrbel Uroš, ki je zaupal mešalno mizo in mikrofon voditelju Mitji. Prav vsi pridni člani, Adrijana, Nataša, Maja, Teja M., Teja F., Irena, Sara, Anemari, Karin, Simon, Rado, Peter, Matjaž, Jan, Uroš, Marjan, David, Lucijan so na nas pustili lep veseljaški pečat.

 

Tako člani kot obiskovalci pa seveda niso mogli mimo razstavljenega KIA Sportage, ki je bil predstavljen kot idealen sopotnik za športnike in športne po duši. S svojo prostornostjo, zanesljivostjo, odmikom od tal je Sportage kot nalašč za aktivne krajane, ki radi zapeljejo iz gladkega asfalta na kolovozno pot ali celo na brezpotje, da se lahko nato ustavijo na teka čudoviti lokaciji kot je tale zelenica na Zdolah.

Ob tej priložnosti želimo vsem članom Športnega društva Zdole in vsem krajanom čim več tako prijetnih dogodkov in druženj. Zahvaljujemo se vam za povabilo, ter prijetno druženje, veseli smo, da smo lahko bili glavni sponzor in vas za konec vabimo tudi k nam, v Podjetje PAN-JAN , kjer poskrbimo za tehnično brezhibnost, vzdrževanje, ali zamenjavo vašega jeklenega konjička za enega takšnih kot smo vam ga predstavili na dogodku Kmečke igre 2023.

Srečno in varno do naslednjega druženja, vam želi podjetje PAN JAN.

 

Podobne objave