Uspešno sodelovanje s teniškim superzvednikom

Iz Kie sporočajo, da so svoje uspešno sodelovanje s teniškim superzvednikom Rafaelom Nadalom podaljšali še za 5 let. Priljubljeni Rafa, nekdanja št. 1 svetovnega tenisa in osvajalec 14 grand slam turnirjev, je sicer Kiin globalni ambasador od leta 2006 in je eden izmed najbolj priljubljenih športnikov na svetu.

28-letni Španec bo tako še naprej po širnem svetu promoviral Kie kot moderna, zelo kakovostna vozila ter njene mladostne in dinamične adute. Rafa se bo pojavljal v Kiinih globalnih kampanjah ter na glavnih avtomobilskih salonih. O sodelovanju s Kio je Rafael Nadal rekel: “Kia Motors je v zadnjih letih postala vrhunska avtomobilska znamka in opazil sem številne spremembe ter izboljšave. V zadnjih devetih letih  je bilo z njimi zelo zabavno in veseli me, da nadaljujemo z našim partnerstvom
in komaj čakam, da vidim kaj nam prinaša prihodnost.”

Nadal je svetovno teniško javnost šokiral leta 2001, ko je kot 15-letnik debitiral med profesionalci. Do svojega 20. leta je osvojil 10 ATP turnirjev, kar v dobi odprtih prvenstev ni uspelo še nobenemu drugemu in je dosegel več kot 720 turnirskih zmag. Njegov zadnji grand slam naslov je lanskoletni Roland Garros in na večni lestvici osvajalcev grand slam turnirjev drži drugo mesto v moški kategoriji.

Kia sicer z Nadalom sodeluje že od leta 2004, ko so Kiini marketingarji v takrat golobradem mladeniču prepoznali vrhunski potencial in je postal njihov zaščitni obraz (samo) za španski trg.

Podobne objave

Dodaj odgovor