|

Kako se je začela zgodba družinskega podjetja Pan Jan?

Leta 1990 sta Jelka in Janez Šalehar s svojo podjetniško vizijo in strastjo ustanovila podjetje Pan Jan. Leta 1993 sta začela gradnjo poslovne stavbe v Obrtni coni v Trebnjem, saj je delavnica v njuni domači hiši postala premajhna za vso opremo in stroje. Glavni namen gradnje tega objekta je bil prvotno zagotoviti prostor za proizvodnjo zavornih ploščic, s čimer je podjetje tudi začelo svojo dejavnost.

Morda se še kdo spominja blagovne znamke FEROPAN, ki je bila povezana z zavornimi ploščicami? 

Leto 1995 je bilo zaznamovano s pomembnim mejnikom za družinsko podjetje Pan Jan. V tem letu je v Trebnjem zaživela poslovna stavba, ki je postala dom salonu vozil Škoda in servisu. Ta dogodek je pomenil velik korak naprej. Salon vozil Škoda je v tej poslovni stavbi prepoznavna točka za vse ljubitelje kakovostnih avtomobilov. Od vsega začetka se osredotočamo na zagotavljanje kakovostnih vozil Škoda ter vrhunskih servisnih storitev. Z vztrajnostjo, strokovnostjo in predanim delom nenehno gradimo ugled podjetja ter pridobivamo zaupanje strank že 33 let.

 

Podjetje Pan Jan se lahko pohvali s tem, da je kljub rasti in uspehu ohranilo svoj družinski pomen. Jelka in Janez Šalehar sta s svojo strastjo in vizijo prenesla vrednote družine na celotno ekipo zaposlenih. To se odraža v odlični skrbi za stranke, osebnem pristopu in kakovosti storitev, ki jih podjetje zagotavlja.

Podjetje Pan Jan je s svojim kakovostnim delom, strokovnostjo in predanim odnosom do stranke doseglo dolgoročni uspeh. Leta trdega dela in stalne skrbi za stranke so bili nagrajeni z zvestobo strank, ki se vračajo znova in znova. Dobro poslovanje podjetja je odraz njihove zavezanosti kakovosti, transparentnosti ter odlične zgodbe.

Podjetje Pan Jan je v zadnjih 25 letih postalo sinonim za vrhunske avtomobile Škoda in odlične servisne storitve. Z vero v svoje delo, predanost in strokovnost ustvarjamo podjetje, ki je uspešno in spoštovano v avtomobilski industriji. Z nenehno rastjo strankam omogočamo večjo dostopnost ter približamo svoje storitve večjemu številu ljudi. Podjetje Pan Jan je zgled družinskega podjetja, ki je kljub rasti ohranilo svoj osebni pristop in srčnost v vsakdanjem poslovanju.

Podobne objave