ZGODBA O PAN-JANU

Janez in Jelka

Naša zgodba, zgodba o Pan-Janu se je pričela z mladim parom, Janezom in Jelko. Nekega lepega sončnega dne, ko sta bili hčerki Janja in Anita dovolj veliki, sta se odločila, da morata svojo prekipevajočo življenjsko energijo še dodatno unovčiti. Brez posebne strategije, vendar z veliko poguma, srčnosti in ljubezni do soljudi, sta se pred več kot tridesetimi leti odločila odpreti podjetje, katerega osnovna dejavnost je bila trgovina na debelo. Kmalu zatem smo se začeli ukvarjati s proizvodnjo zavornih disk ploščic.

Ker je Janez zaradi dela veliko potoval na Češko, se ga je tam prijelo pan Jan, kar na Češkem pomeni gospod Janez. Od tam izvira ime Pan-Jan.

Danes smo izjemno ponosni, da smo omogočili delo več kot petdesetim zaposlenim, ki so postali del naše družine. Ponosni smo na svoje poslovalnice za opravljanje tehničnih pregledov in registracij tako v Trebnjem in v Ivančni Gorici. Ponosni smo, da nam je bilo dodeljeno zastopstvo za prodajo in servisiranje novih vozil Škoda in Kia. Ker nam je udobje in počutje naših strank zelo pomembno, smo se v Ivančni Gorici odločili odpreti prijeten bar Virida, kjer se tudi naše najmlajše stranke lahko sprostijo na terasi z otroškimi igrali.

 

 

 

 

Zelo smo ponosni na osvojeno nagrado Škodin trgovec leta (v letih 2015, 2017 in 2019), kar potrjuje, da delujemo in dosegamo vse standarde predpisane po visokih merilih tovarne Škoda. Da delujemo kakovostno, vestno in vedno z mislijo na naše kupce, potrjujeta tudi osvojena certifikata za mednarodno priznana standarda ISO 9001 in ISO 17020.

Naši zaposleni ves čas izpopolnjujejo svoje znanje na dodatnih in rednih izobraževanjih. Menimo namreč, da so za uspeh podjetja v prvi vrsti zaslužni zaposleni v podjetju. Rezultati dela zaposlenih s pravim pristopom, prijaznostjo in uslužnostjo do strank, se zagotovo odražajo tudi v uspešnem in rastočem poslovanju podjetja.

Naša vizija in poslanstvo je, da zagotavljamo visoko kakovostne, zanesljive in učinkovite storitve ter ponudbo produktov po najvišjih standardih. Z vlaganjem v usposabljanje zaposlenih, uigrano ekipo ter jasno začrtanimi cilji si vedno prizadevamo ohranjati prijaznega, uslužnega, zaupanja vrednega ter hitrega, zanesljivega dolgoročnega sodelovanja z vami, našimi strankami.

Z izkušnjami, znanjem, prijaznostjo, uslužnostjo do strank, zadovoljnimi in zavzetimi zaposlenimi, strokovnostjo in usposobljenostjo, hitrostjo in zanesljivostjo, dobro organizacijo in odzivnostjo pri izvajanju storitev in stalno optimizacijo procesov dela nam to tudi uspeva.

Zaupamo v najvišjo kakovost in si prizadevamo za vaše največje zadovoljstvo že več kot 30 let.

Mediji o nas