Škodin yeti je nepremagljiv

Včeraj so pri reviji Auto Express razkrili letošnje dobitnike prestižnega priznanja ‘Driver Power’ raziskav, ki z dobljenimi odgovori znova pričajo o zadovoljstvu britanskih lastnikov z različnimi znamkami avtomobilov.

Po pregledu vseh poslanih odgovorov, ki jih je letos poslalo približno 46.000 bralcev revije Auto Express, so novinarji ugotovili, da sodijo lastniki aktualnih Škodinih modelov (yeti, octavia in superb) med najbolj srečne in zadovoljne ljudi v celotni populaciji britanskih lastnikov, ki je tudi letos oddala mnenje o voznih lastnostih, uporabnosti, izgledu in zanesljivosti njihovih avtomobilov (sto različnih modelov različnih proizvajalcev).

To je že tretja zaporedna zmaga Škodinih modelov, ker so Čehi že osvojili iste nagrade v letih 2011 in 2012. Steve Fowler, glavni urednik revije Auto Express, je ob tem povedal, da ga yetijeva ponovna zmaga sploh ne preseneča, ker ga je stroka v preteklosti že okronala z naslovom ‘Auto Express Car of the Year’. Očitno tudi bralci cenijo odlično kvaliteto izdelave, praktičnost, vgrajeno sodobno tehnologijo in prijetno vzdušje ob vožnji tega Škodinega modela. Yeti je letos poskrbel še za eno
presenečenje, ker je dobil najvišjo oceno zadovoljstva (92,65 %) lastnikov v celotni, dvanajstletni zgodovini tega izbora. Yeti je letos zmagal tudi v kategoriji ‘In-car Tech’ (89, 44 %), dobil pa je tudi dodatno nagrado ‘Best Compact Family Car’.

Škodino dominanco med prvo šesterico najbolje uvrščenih znamk na letvici ‘Driver Power Top 10’ je podkrepila tudi uvrstitev modelov octavia in superb, ker je superb prejel nagrado kot ‘Best Family Car’, octavia pa je blestela v kategoriji ‘Practicality’, kjer sta blestela tudi yeti in superb. Po mnenju britanske stroke je to lep dokaz, da znajo pri Škodi resnično zadovoljiti kupce, ker izdelujejo avtomobile, ki jih imajo ljudje radi, poleg tega pa premorejo tudi prijazne trgovce, ki znajo
ugoditi strankam. Celotni rezultati bodo predstavljeni v naslednji tiskani izdaji revije Auto Express.

Podobne objave

Dodaj odgovor