ŠKODA objavila prve skice zunanjosti modela VISION 7S

S prvimi skicami zunanjosti konceptne študije VISION 7S družba ŠKODA AUTO predstavlja dodatne podrobnosti svojega novega oblikovalskega sloga. Risbe dajejo vpogled v karoserijo vozila. Skice prikazujejo mogočen SUV z markantno oblikovanim sprednjim delom in sprednjimi lučmi v obliki črke T.

Skice zunanjosti izključno baterijsko električno gnane konceptne študije ŠKODA VISION 7S prikazujejo novo zasnovani, markantni sprednji del. Bistveno širša in nižja Škodina mreža hladilnika je zaprta in v temni izvedbi. Sprednji žarometi so pomaknjeni na skrajni rob vozila in so razporejeni v dveh vrstah drug nad drugim. Nad njimi leži ostro začrtan pas dnevnih luči, ki ob straneh sega na močno razširjene blatnike in svetlobno grafiko razširja v obliko črke T.

Izrazito konturirani pokrov motornega prostora krasi Škodina značilna linija. Markantni, popolnoma na novo zasnovani odbijač zaznamuje sedem navpičnih odprtin za zajemanje zraka, od katerih je sredinska izvedena z izrazitim oranžnim vstavkom. Spodnji del podaljška sprednjega odbijača je opremljen s ščitnikom za podvozje iz aluminija. Velika, aerodinamično optimizirana platišča poudarjajo mogočno podobo modela VISION 7S. Silhueto zaznamujejo jasne površine in strešna linija, ki se počasi
spušča proti zadku.

Novi Škodin oblikovalski slog temelji na znanih vrednotah znamke, kot so solidnost, funkcionalnost in pristnost, zaznamujejo pa ga velika prostornost, vzdržljivi in trajnostni materiali ter aerodinamična, učinkovita oblika.

Podobne objave