Porsche Slovenija s Škodo tokrat viceprvak med uvozniki za leto 2016

Spoštovani in spoštovane, ekipa Škode iz Slovenije je na konferenci v Pragi ponovno prejela lepo priznanje za odlične poslovne rezultate v letu 2016. Po osvojitvi naslova “Uvoznik leta 2015” so tokrat osvojili odlično drugo mesto, kar uspe redkokateri državi z dosti večjim ekonomskim potencialom. Tovarna Škoda je ponovno nagradila učinkovoitost in kakovost dela uvoznika v lanskem letu.

Direktor znamke Škoda v Sloveniji, Petr Podlipny je lansko leto takole komentiral osvojeno priznanje: “Paradoks je, da ko sem vodil prodajo na Češkem in smo prodali 10 krat več avtov, kot tukaj, nisem dobil takšnega priznanja, ker se je to vsem zdelo nekaj samoumevnega, čeprav ni bilo. Za mene osebno je to zelo pomembno priznanje, življenjska nagrada. 25 let delam za Škodo in moje delo je bilo s tem prepoznano.  Bil sem presenečen, ker je prvič to nagrado dobila država kot je Slovenija.
Doslej so nagrade dobili uvozniki na bistveno večjih trgih: Nemčiji, Angliji, na Poljskem. Ker rezultatov nismo vedeli naprej, smo bili še toliko bolj presenečeni, ko so nas na prireditvi poklicali na oder kot dobitnike priznanja. A  odločitev je bila sprejeta na temelju dejstev, kazalcev rezultatov pri prodaji, trženju, razvoju mreže, poprodajnih aktivnostih, zato sem nagrade toliko bolj vesel. Še bolj pa sem vesel, ker vem, kaj nagrada pomeni vsem mojim sodelavcem, pa tudi, kaj pomeni
za delo vnaprej.”

Podjetje Porsche Slovenija iskreno čestita ekipi Škoda z željo, da nas tudi v prihodnje razveseljuje s takimi dosežki.

Podobne objave