Tehnični pregledi
|

Preventivna akcija “Pasti vožnje s traktorjem” v Ivančni Gorici

V soboto, 6. aprila 2024, je v Ivančni Gorici potekala izobraževalna preventivna akcija z naslovom “Pasti vožnje s traktorjem”. Dogodek, organiziran s strani združenja šoferjev in avtomehanikov Ivančna Gorica v sodelovanju s policijo in Društvom podeželske mladine Kalček, je pritegnil številne udeležence iz lokalne skupnosti, sodelovanju pa smo se pridružili tudi podjetje Pan Jan.

Med 10. in 12. uro na Sokolski ulici so obiskovalci imeli priložnost spoznati ključne vidike varne vožnje s traktorjem, vključno s pogoji za njihovo vožnjo, dimenzijami in dovoljenimi težami traktorskih priključkov. Prikazano je bilo tudi zaviranje v sili ter poškodbe, ki se lahko zgodijo z nezaščiteno kardansko osjo. Na programu so bile tudi spretnostne vožnje s traktorji, predstavitve modelov traktorjev New Holland in John Deere ter kmetijske opreme proizvajalcev Gorenc in Lavrih.

Na dogodku smo predstavljali tudi podjetje Pan Jan in našo storitev tehničnih pregledov. Sodelavca iz oddelka tehničnih pregledov, sta zainteresiranim obiskovalcem prireditve obrazložila postopke tehničnega pregleda in ključne varnostne elemente, ki so bistveni za preprečevanje morebitnih nesreč in zagotavljanje optimalnega delovanja traktorjev. Pozornost pa sta na dogodku pritegnili tudi naša dve najnovejši vozili Kia Sorento in Škoda Kamiq.

Preventivni dogodek “Pasti vožnje s traktorjem” je imel pomembno vlogo pri ozaveščanju mlajših in manj izkušenih traktoristov o nevarnostih, ki jih čakajo na cesti in pri delu s traktorjem ter traktorskimi priključki.

Zahvaljujemo se gospodu Andreju Rusu za povabilo na dogodek.

Preventivna akcija Ivančna Gorica
Preventivna akcija Ivančna Gorica

Podobne objave