Delo nadaljujemo od doma

Še vedno smo vam na voljo za pomoč

Vedno z vami!

Dragi prijatelji!

Kljub temu, da smo zavoljo vašega in našega zdravja poslovalnici začasno zaprli, smo vam še vedno povsem na voljo preko telefona, klepetalnika na naši spletni strani, e-poštnih sporočilih in družbenih omrežjih. Tako lahko naše sodelavce za nasvete, priporočila, ponudbe za nova ali rabljena vozila in izračune financiranja povprašate kar iz udobja vašega domačega kavča.

Do klepetalnika lahko dostopate v spodnjem desnem kotu.

Naše servisne delavnice zagotavljajo nujne servisne storitve, ki so potrebne za zagotavljanje vaše osebne mobilnosti in varnosti v prometu. Nenujnih storitev, med katere spadajo na primer menjava zimskih za letne pnevmatike, redni servisi in odpravljanje manjših napak, ki ne vplivajo na varnost vozila, naši servisi do nadaljnjega ne izvajajo.

V primeru tehničnih težav, ki vplivajo na možnost varne vsakdanje uporabe vozila, oziroma nujno potrebnih servisnih del, najprej po telefonu pokličete enega izmed naših serviserjev in se z njim dogovorite o potrebnih naslednjih korakih za zagotovitev nujnega popravila.

NA VOLJO SO VAM:

TREBNJE:

Škoda: Iztok Štolfa – 051 345 768 | iztok.stolfa@panjan.si
Kia in rabljena vozila: Polde Peterle – 031 656 888 | polde.peterle@panjan.si
Servis in nasveti za servis vozila: Martin Korelec – 041 334 422 | martin.korelec@panjan.si
Tehnični pregledi: 07 34 60 711 | tp@panjan.si

IVANČNA GORICA:

Škoda: Jan Puh – 051 632 018 | jan.puh@panjan.si,
Kia in rabljena vozila: Rok Ivkovič – 040 230 486 | rok.ivkovic@panjan.si
Servis in nasveti za servis vozila: Miha Flisar – 030 722 700 | miha.flisar@panjan.si
Tehnični pregledi: 01 32 04 700 | tp-ig@panjan.si

Spremljajte tudi naša obvestila na spletni strani in družbenih omrežjih, kjer vas bomo sproti obveščali o našem nadaljnem poteku dela. Prepričani smo, da nam bo skupaj, naša življenja kmalu uspelo vrniti na ustaljene tirnice. Do takrat pa izkoristite čas za trenutke z družino, dolge sprehode v naravo in družabne igre. Ostanite zdravi.

Podobne objave