Dan odprtih vrat in brezplačna vožnja z atraktivnimi vozili Škoda in Kia

 

Ivančna Gorica – V petek, 22. 04. 2022, je Avtohiša Pan-Jan v salonu vozil v Ivančni Gorici na široko odprla svoja vrata vsem obiskovalcem, strankam ter tudi mimoidočim.

Z dnevom odprtih vrat je eno izmed vodilnih slovenskih podjetij prodaje vozil znamk Škoda in Kia predstavilo celotno izbiro sodobnih in najnovejših vozil znamk Škoda in Kia. Obiskovalcem so hkrati ponudili dodatne možnosti testnih voženj najsodobnejših vozil omenjenih znamk.

Med prijetnim pogovorom in spoznavanjem prednosti ter lastnosti vozil Škoda in Kia so se gostje ter obiskovalci pogostili z okusno kulinariko lokalnih gostincev.

Eden izmed vrhuncev dogodka je bil zagotovo druženje in pogovor z ambasadorko podjetja Pan-Jan, priljubljeno pevko Nino Pušlar, ter intervju olimpijske prvakinje Urše Bogataj in velika predaja sponzorskega vozila KIA SPORTAGE. Ob tem je zlata Urša v intervjuju delila tudi prijetno in ekskluzivno novico, ki pa jo z vami delimo v prihodnjih dneh.

Ob tem so predstavniki podjetja še dejali, da so ponosni in hvaležni za tako številno udeležbo zainteresirane javnosti, ki je iz dneva odprtih vrat odšla zadovoljna s številnimi novimi in koristnimi informacijami o nakupu in vzdrževanju vozil.
Morebitne zamudnike pa ob tem vsakodnevno vljudno vabijo na obisk v svoja salona vozil v Trebnjem in Ivančni Gorici.

Podobne objave