|

Predstavitev delovnega mesta: skladiščnik rezervnih delov

Gonilna sila za nemoteno delovanje servisa vozil

Servis vozil je ključni del avtomobilske industrije, ki se ukvarja z vzdrževanjem in popravilom avtomobilov ter zagotavlja zadovoljstvo strank. Vendar pa za učinkovito delovanje servisa potrebujemo pravo ekipo strokovnjakov, ki bo poskrbela za oskrbo z rezervnimi deli.

Skladiščnik rezervnih delov je ključna oseba v servisu vozil, odgovorna za upravljanje in organizacijo zalog rezervnih delov. Njegova glavna naloga je zagotoviti, da so potrebni rezervni deli vedno na voljo, ko jih servis potrebuje. To zahteva natančno načrtovanje, spremljanje zalog in učinkovito upravljanje nabav ter dobavnih verig.

Imeti mora natančen vpogled v stanje zalog. To vključuje sledenje količini, vrstam in lokacijam rezervnih delov. S pomočjo sodobnih informacijskih sistemov in programske opreme za upravljanje skladišč lahko skladiščnik učinkovito sledi gibanju delov in hitro preveri razpoložljivost določenega rezervnega dela. Prav tako mora skrbeti za pravilno označevanje in klasifikacijo delov, kar omogoča hitro iskanje in dostopnost ob potrebi.

Igra ključno vlogo pri naročanju in nabavi rezervnih delov. Na podlagi analize zalog in povpraševanja po določenih delih, skladiščnik predvideva potrebe in pravočasno naroča dele pri dobaviteljih. Sodelovanje s prodajnimi predstavniki in dobavitelji je bistvenega pomena, saj omogoča pridobitev najboljših ponudb ter zagotavlja kakovost in pravočasno dostavo delov.

Skladiščnik rezervnih delov mora aktivno sodelovati z dobavitelji rezervnih delov ter drugimi deležniki v dobavni verigi. Sodelovanje je ključno za optimizacijo logistike, zmanjšanje stroškov in izboljšanje učinkovitosti pri dobavi rezervnih delov. V podjetju Pan Jan imamo privilegij, da imamo dva izjemna skladiščnika, ki izvrstno opravljata svoje delo.

Na lokaciji podjetja v Trebnjem svoje delo opravlja izkušeni skladiščnik Aleš. Z njegovo natančnostjo in organizacijskimi sposobnostmi je zagotovljeno nemoteno delovanje skladišča. Aleš skrbno spremlja zaloge, redno preverja kakovost rezervnih delov ter skrbi za pravočasno naročanje in dobavo delov. Njegova odgovornost je ključnega pomena pri zagotavljanju, da so vsi potrebni deli vedno na voljo za popravila in vzdrževanje vozil na servisu. Poleg tega je Aleš odgovoren tudi za sledenje naročilom v spletni trgovini, kar omogoča strankam enostaven in hitri dostop do željenih artiklov.

Na lokaciji v Ivančni Gorici pa imamo odličnega skladiščnika Martina. Martin je strokovnjak na svojem področju in se zavzeto posveča upravljanju zalog rezervnih delov. Z njegovo predanostjo in natančnostjo se zagotavlja, da so deli pravilno razvrščeni, označeni in pripravljeni za hitro dostavo. Martin pa ne skrbi le za redno oskrbo z rezervnimi deli, ampak se tudi aktivno ukvarja z reševanjem garancijskih zahtevkov. S svojim strokovnim pristopom in poznavanjem garancijskih pogojev skrbi za učinkovito obravnavo in reševanje morebitnih težav, s čimer zagotavlja visoko raven zadovoljstva strank.

Aleš in Martin sta ključna člena ekipe podjetja Pan Jan. Njuno strokovno znanje, organizacijske sposobnosti ter zavzetost za nemoteno oskrbo z rezervnimi deli so nepogrešljivi za delovanje našega servisa vozil. S svojo predanostjo in marljivostjo sta gonilna sila, ki omogoča učinkovito opravljanje popravil in vzdrževanja vozil ter zagotavlja visoko raven zadovoljstva naših strank. 

Skupaj s celotno ekipo podjetja Pan Jan, vključno s skladiščnikoma Alešem in Martinom, ostajamo zavezani kakovosti, strokovnosti ter zadovoljstvu naših strank. Verjamemo, da je pravilno upravljanje in organizacija skladiščnih procesov ključnega pomena za uspešno delovanje servisa vozil. Skupaj gradimo zaupanje in skrbimo za nemoteno mobilnost naših strank, saj smo prepričani, da je vsak del naše ekipe nepogrešljiv za dosego naših ciljev.

Podobne objave