Najboljši Škodin servisni tehnik v Sloveniji je Martin Hren iz podjetja Pan-Jan

Na Češkem je potekalo mednarodno tekmovanje Škoda Challenge. Udeležili so se ga tudi slovenski predstavniki Škodinih avtohiš. Udeležil se ga je tudi avtomehanik našega podjetja Pan-Jan, Martin Hren ki je v kategoriji zasedel prvo mesto in je prejel naziv najboljši servisni tehnik v Sloveniji.

Na tekmovanju se je v različnih kategorijah pomerilo kar 165 Škodinih sodelavcev iz 30 držav. A čeprav so tekmovalci v Prago prišli z vseh koncev sveta, so pri reševanju težav govorili isti jezik, poudarek na tekmovanju pa je bil na skupinskem delu, na kar kaže že slogan tekmovanja – »Skupaj smo močnejši«. »Da bi zagotovili zadovoljstvo naših strank, moramo delati kot ekipa,« je poudaril vodja poslovnega razvoja Jan Steyrer.

Vodja prodaje Roman Havlásek pa je pohvalil predanost tekmovalcev: »Prodaja in mreža storitev so temelj našega uspeha, zanesljivosti, zadovoljstva strank in njihove zvestobe. Človeški faktor je najtrdnejši steber našega uspeha po vsem svetu. Spodbujamo nenehno učenje in sposobnost naših zaposlenih, da postanejo najboljši na svetu.«

Slavnostna podelitev priznanj se je odvila letos februarja v Španiji, kjer je bila istočasno tudi Škodina svetovna prodajna konferenca in predstavitev novega vozila Kodiaq.

Martin Hren je v svoji kategoriji servisni tehnik domov prinesel zlato medaljo in je dokazal, da smo Slovenci v samem vrhu tudi na tem področju. Čestitamo!

Podobne objave