Team building radeče
|

Team building avtohiše Pan Jan na splavarskem doživetju

Prelepa aprilska sončna sobota je bila kot nalašč za posebno dogodivščino ekipe Pan Jan – Team building, ki smo ga preživeli na splavarjenju v Radečah. Ekipa Pan Jan se je popoldan zbrala, polna pričakovanj in dobre volje. Kulturno turistični rekreacijski center (KTRC) Radeče so nam s strokovnim vodenjem in izjemno organizacijo omogočili edinstveno izkušnjo plovbe po reki Savi vse do Zidanega Mosta. Med vožnjo smo uživali v čudovitih pogledih na obrežje reke in se sproščali ob zvokih tekoče vode, ki so odlično dopolnjevali naše druženje in krepitev timskih vezi.

V Radečah, kjer se reka Sava že od nekdaj uporablja za transport in je imela ključno vlogo pri razvoju lokalne skupnosti, so nas na splavu pričakali s tradicionalno splavarsko dobrodošlico: soljo, kruhom in borovničevec v fraklju. Dveinpolurna vožnja s splavom, je bila prava pustolovščina. Ob glasbeni spremljavi in doživetem pripovedovanju smo se poglobili v zgodbe naših splavarskih prednikov.

Postreženi smo bili z odličnim splavarskim golažem, ob katerem smo nazdravili tudi z modro frankinjo. Teambuilding je popestril šaljivo obarvan splavarski krst, kjer je naš sodelavec Mitja Ficko sprejel izziv in postal novi član flosarske skupnosti.

Zahvaljujemo se KCTR Radeče za nepozaben sprejem in odlično izpeljan program , profesionalnost in gostoljubje pa sta zagotovila, da je bil naš teambuilding resnično nekaj posebnega.

Po končani pustolovščini na reki smo druženje nadaljevali v gostilni Flosar, kjer smo ob dobri hrani in pijači delili vtise. Smeh, dobra družba in novi spomini so bili popoln zaključek tega čudovitega dneva.  Dogodek je bil odlična priložnost za krepitev timskih vezi in spoznavanje novih veščin v sproščenem in navdihujočem okolju. Prepričani smo, da bo ta teambuilding še dolgo ostal v lepem spominu vseh sodelavcev, saj se zavedamo, da so taki dogodki ključni za močan in povezan kolektiv.

Podobne objave