Prodanih že 3 milijone vozil s 7-letno garancijo

KIA Motors je nedavno dosegla nov pomemben mejnik, s tem ko je v Evropi prodala že tri milijone vozil, ki jih med ostalim odlikuje tudi najdaljša evropska tovarniška garancija.

7-letna garancija na trgu od leta 2006
KIA je leta 2006 ob prihodu prve generacije cee’da ponudila 7-letno tovarniško garancijo na motor in menjalnik, leta 2010 pa jo je razširila na celotno vozilo (t.i. ‘od odbijača do odbijača’). Od takrat ta edinstvena garancija zajema celotno modelno paleto in velja za vse nove Kie, kupljene v Evropi.

Z vozili s 7-letno garancijo prevoženih že 158 milijard km
Kia ocenjuje, da so njihovi evropski kupci od leta 2010 z vozili s 7-letno garancijo prevozili že več kot 158 milijard kilometrov*, kar je enako kot če bi Zemljo prevozili okrog ekvatorja štirimilijonkrat.

7-letna garancija velja za vsako novo Kio, prodano v Evropi
Kiina dolgotrajna garancija krije okvare materiala in izdelave v razdobju do sedem let ali do 150.000 prevoženih kilometrov – prva tri leta brez omejitve števila prevoženih kilometrov. Ta še vedno najdaljša garancija, ki jo nudi katerikoli proizvajalec avtomobilov v Evropi, strankam zagotavlja brezskrbnost, Kia pa jo lahko ponuja zaradi svojih visokih standardov kakovosti. Garancija je v celoti prenosljiva na naslednjega lastnika vozila.

Emilio Herrera, izvršni direktor Kia Motors Europe, je ob tem dejal: “7-letna garancija izkazuje našo prepričanost v kakovost vozil, ki jih izdelujemo, našim evropskim strankam pa vliva zaupanje, da kupujejo visokokakovostna vozila. Znamka Kia je postala sinonim za kakovost in zanesljivost, kakovost pa je prvo, kar ljudem pade na pamet, ko pomislijo na Kio. Pričakujemo, da bomo letos v Evropi prodali več kot 500.000 vozil Kia, med temi kupci pa je veliko takšnih, ki so pozorni na dejstvo, da
bo njihovo vozilo imelo Kiino tovarniško garancijo vse do leta 2025.”

Kiina dolgoletna garancija in zavezanost kakovosti temeljita na zahtevnih vzdržljivostnih testih in visokih proizvodnih standardih za vse svoje modele. Razvoj posameznega modela terja milijone kilometrov preizkušanja pred začetkom serijske proizvodnje, vozila pa so podvržena številnim preizkusom v zahtevnih vremenskih razmerah ter na vseh voznih površinah – na Bližnjem vzhodu, v Evropi, v Aziji ter v Severni in Južni Ameriki.

Opomba: *Temelji na oceni, da povprečen voznik letno prevozi 12.500 km.

Podobne objave