KIA bo 12. decembra izžrebala nagrajenca/ko, ki bo s sabo v deželo kengurujev vzel/la sopotnika/co

Teniški grand slam turnir Australian Open sodi med najpomembnejše teniške
turnirje na svetu. Vsako leto se odvija zadnja dva tedna januarja v avstralskem
Melbournu. Že od leta 1905 je Australian Open eden od štirih grand slam turnirjev med katere sodijo še Roland Garros, Wimbledon in US Open.

Kia, ki je glavni sponzor turnirja že od leta 2002, bo ob koncu nagradne igre „Kia te pelje v Avstralijo“, 12. decembra izžrebala nagrajenca/ko, ki bo s sabo v deželo kengurujev vzel/la sopotnika/co. Srečneža se bosta iz čedalje bolj zimske Slovenije odpravila na avstralsko žgoče sonce in v legendarni Rod Laver Areni v Melbournu v živo opazovala najboljše tenisače na svetu.

Po prijavi in opravljeni vožnji z enim izmed Kiinih lepotcev stranka izpolni anketo in z malo sreče lahko osvoji to nepozano avanturo. Glavna nagrada je pot v Avstralijo za dve osebi. Vključene so 3 nočitve za dve osebi v hotelu s 5 zvezdicami v centru Melbourna in najboljša sedeža v polfinalu posameznikov. Potovanje se bo zgodilo na vrhuncu avstralske poletne sezone, od 27. do 30. januarja 2015. Vse, kar morajo avanturisti narediti je, da na testni vožnji preizkusijo želeno Kio.

Glavna nagrada: potovanje v Avstralijo in ogled polfinalnega dvoboja Australian Opena 2015 za dve osebi! Nagradni paket (za dve osebi) vključuje: letalski prevoz, 3x nočitev v hotelu, vstopnici in gostitev na polfinalu Australian Open 2015 (moški polfinale), vodeni ogledi. Podrobne informacije o poteku nagradne igre se nahajajo na spletni strani organizatorja nagradne igre, oz. v prodajnih salonih Kia
po Sloveniji.

Nagradna igra traja do 12. 12. 2014.

Podobne objave

Dodaj odgovor