Atraktiven, prostoren in vsestranski tourer

Novi Kia ProCeed združuje atraktiven dizajn s prostornostjo in vsestranskostjo tourerja v 5-vratni karavanski karoserijski različici. ProCeed bo širša javnost spoznala na skorajšnjem avtomobilskem salonu v Parizu, kupcem pa bo na voljo v začetku leta 2019.

Pravi Evropejec: oblikovan, razvit in narejen v Evropi
Emilio Herrera, izvršni direktor Kia Motors Europe, pravi: “ProCeed je vozilo, ki predstavlja vse, kar Kia uteleša. Čudovita oblika voznikom ponuja neprekosljivo kombinacijo dizajna, prostornosti in vsestranskosti, ter predstavlja edinstveno ponudbo v razredu srednje velikih družinskih vozil. ProCeed, ki je bil razvit na evropskih cestah in za evropske voznike, ponuja zabavno vožnjo. Narejen je v Evropi, po najvišjih proizvodnih standardih, lastnikom pa nudi brezskrbnost Kiine revolucionarne
7-letne tovarniške garancije (do 150.000 km).”

Novi ProCeed, ki nosi ime 3-vratnega Kia pro_cee’d 2. generacije, je bil oblikovan, razvit in zasnovan v Evropi. Je izdelek Kiinih oblikovalskih, razvojnih in R&D oddelkov v Frankfurtu, proizvajali pa ga bodo v Kiini tovarni na Slovaškem. Tam ga bodo izdelovali poleg Ceeda in Ceeda Sportswagon, ki so ju nedavno predstavili in ju pričakujemo v teh dneh. Kia ProCeed, ki je kombinacija drznega oblikovanja in tehnologije ter predstavlja najbolj športnega člana družine Ceed, bo na voljo le v
različicah GT Line ali GT.

Herrera pravi: “ProCeed bo kot del razširjene družine Ceed igral pomembno vlogo pri Kiini stabilni rasti v Evropi. Od leta 2006 je bilo v Evropi prodanih več kot 1,3 milijona primerkov modela Ceed, kar pomeni, da gre za enega naših najbolj prodajanih modelov poleg Sportaga. ProCeed povečuje Ceedovo privlačnost.”

Proizvodnja bolj elegantne karavanske različice ProCeed steče novembra, prodaja pa se prične v začetku leta 2019. Tako kot vsi ostali modeli tudi ProCeed prihaja s Kiino zavezo o kakovosti, ki jo potrjuje revolucionarna – in še vedno najdaljša v Evropi – garancija, ki traja 7 let (do 150.000 km, prva 3 leta brez omejitve prevoženih kilometrov) in velja za celotno vozilo.

Podobne objave