Sodeluj v nagradni igri🎁

Izpolni spodnji obrazec, odgovori na nagradno vprašanje ter se poteguj za 1x darilni bon za intenzivni tečaj varne vožnje. 🚗

Vransko

Sodeluj v nagradni igri🎁

Izpolni spodnji obrazec, odgovori na nagradno vprašanje ter se poteguj za 1x darilni bon za intenzivni tečaj varne vožnje. 🚗
  S sodelovanjem v nagradni igri se strinjam z pogoji nagradne igre.

  Pogoji nagradne igre

  Organizator nagradne igre:
  Organizator nagradne igre je Avtohiša Pan Jan v sodelovanju z AMZS Centrom varne vožnje.

  Trajanje nagradne igre:
  Nagradna igra poteka sedem dni, od petka 17.5.2024 od 10. ure, do petka, 24.5.2024 do 10. ure. Nagradna igra poteka ločeno na Instagram profilu avtohiše Pan Jan in ločeno na Facebook profilu avtohiše Pan Jan.

  Pogoji sodelovanja:

  • Nagradna igra poteka na družbenih omrežjih Instagram in Facebook ter je odprta za vse uporabnike, stare 18 let ali več, s stalnim prebivališčem v Sloveniji in vozniškim izpitom.
  • Sodelovanje v nagradni igri je brezplačno. Za sodelovanje ni potrebno opraviti nakupa ali izvršiti kakršnih koli drugih plačilnih transakcij.
  • Vsak udeleženec lahko sodeluje samo enkrat. Večkratne prijave ne bodo upoštevane.
  • Nagradna igra se prične 17.5.2024 (od 10.ure) in se zaključi 24.5.2024 (do 10.ure)
  • Nagrajenec oziroma nagrajenka se strinja, da sodeluje v fotografiranju in snemanju ter da se lahko fotografije in videoposnetki uporabijo v marketinške namene na družbenih omrežjih, YouTube kanalu in spletni strani avtohiše Pan Jan.
  • Nagrajenec oziroma nagrajenka bo fotografije in videoposnetke delila tudi na svojem profilu.
  • Nagrajenec/nagrajenka bo obveščen/a preko komentarja v objavi na Instagramu, Facebooku in bo moral(a) v roku 48 ur potrditi prejem nagrade in svojo udeležbo ter posredovati svoje kontaktne podatke v zasebno sporočilo ali na e-mail: ksenija.staric@panjan.si
  • Organizator si pridržuje pravico do spremembe pogojev sodelovanja ali odpovedi nagradne igre v primeru nepredvidenih okoliščin.
  • Za koriščenje nagrade bomo vse dodatne informacije poslali nagrajencu po zasebnem sporočilu oziroma e-mailu.
  • Nagrada ni prenosljiva na drugo osebo.
  • Nagrade ni možno izplačati v denarni obliki.

  Kaj vključuje nagrada?
  Nagrada vsebuje 1x darilni bon za intezivni tečaj. Informacije o tečaju najdete tukaj.

  Izbor nagrajenca: Nagrajenec bo izbran naključno med vsemi udeleženci, ki bodo pravilno odgovorili na vprašanje in izpolnili vse pogoje sodelovanja.

  Varovanje osebnih podatkov:
  Organizator zagotavlja, da bodo osebni podatki udeležencev uporabljeni izključno za namene izvedbe nagradne igre in ne bodo posredovani tretjim osebam. Podrobnosti o obdelavi osebnih podatkov so dostopne na spletni strani organizatorja.

  Spremembe pravil:
  Organizator si pridržuje pravico do spremembe pravil, če okoliščine to zahtevajo. O vseh spremembah bo obveščal preko spletnih strani ali družbenih omrežij.

  Splošne pogoje nagradne igre si lahko preberete TUKAJ.