Evropska premiera konceptnih namenskih vozil PV5 in PV7

KIA se prvič udeležuje sejma IAA Hannover, ki bo potekal od 16. do 22. septembra 2024, pri čemer bo ključni dogodek evropska premiera konceptnih namenskih električnih vozil (PBV). Z vozili PBV Kia odločno vstopa na trg lahkih gospodarskih vozil (LCV) z razburljivo paleto namenskih vozil.

Evropska premiera konceptnih namenskih vozil PV5 in PV7
PBV je kratica za „Platform Beyond Vehicles“. Na Kiini stojnici (hala 13, lokacija C71) bodo na ogled koncepti PV5 High Roof, PV5 People Mover, PV5 3D in PV7. Popolnoma električna, povezana in prilagodljiva vozila Kia PBV predstavljajo prelomni pristop na trgu lahkih gospodarskih vozil, uvedba serijske različice pa je načrtovana za poletje 2025.

„Naša prilagodljiva in zelo vsestranska vozila PBV bodo popolnoma spremenila logistiko in prevoz z resnično osredotočenim pristopom na stranke in enotno električno platformo, ki jo je mogoče prilagoditi za različne potrebe mobilnosti,“ je dejal Marc Hedrich, predsednik Kia Europe.

Kia PBV so od razvoja do uvedbe idealna tako za B2B kot za zasebne stranke. Kot celovita rešitev za mobilnost vozila PBV edinstveno združujejo namenu primerna električna vozila z naprednimi programskimi rešitvami, posodobitvami po zraku ter najboljšimi dimenzijami in nosilnostjo v svojem razredu, z odlično okretnostjo in najnižjo vstopno višino na trgu.

Podobne objave