Prvi Škodin SUV, ki bo na voljo v izvedbi ScoutLine

Padla je zadnja klapa za Škodo Kamiq ScoutLine: češki avtomobilski proizvajalec najnovejšo različico svojega kompaktnega SUV-ja predstavlja z videom. Novi Kamiq ScoutLine ima med drugim matirano črne obrobe kolesnih ohišij, robustne srebrne aplikacije na karoseriji, velika aluminijasta platišča s premerom 17 ali 18 palcev in zadnje luči s celostno LED-tehnologijo. Škoda Kamiq ScoutLine prihaja na prve trge julija 2020.

Kot prvi model Škodine SUV-družine bo Kamiq dobil različico ScoutLine, ki temelji na opremskem paketu Ambition, kombinirati pa jo je mogoče z vsemi motorji za to modelsko serijo. V paleti pogonskih agregatov so trije bencinski, en dizelski in en G-TEC s pogonom na zemeljski plin (CNG). Motorna paleta tako pokriva razpon od 66 kW (90 KM) do 110 kW (150 KM). Škoda ima za Kamiq ScoutLine v ponudbi dvanajst različnih barv: tri univerzalne in devet kovinskih lakov.
Škoda Kamiq ScoutLine se ponaša s specifičnim sprednjim usmernikom zraka z opcijskim ščitnikom za podvozje in zadnjim difuzorjem – vse je v srebrni barvi tako kot stranski pragovi, ohišji zunanjih ogledal in strešne letve. Zunanjost Kamiqa ScoutLine zaokrožajo serijske zadnje luči s celostno LED-tehnologijo in emblema SCOUTLINE na sprednjih blatnikih.

Notranjost s sedeži ThermoFlux in specifičnimi dekorativnimi letvami
Škoda Kamiq ScoutLine v notranjosti navdušuje z veliko prostornostjo, posebnost zasnove pa so specifične dekorativne letve – serijsko v videzu jesenovega lesa ali opcijsko v temni krtačeni izvedbi. Prezračevalne šobe in okrasne letve na instrumentni plošči imajo kromiran videz, obloge pedalov pa krasi aluminijast dizajn. Po višini nastavljiva sprednja sedeža sta oblečena v posebne prevleke ScoutLine iz zračne tkanine ThermoFlux in mikrovlaken Suedia; volan, ročica ročne zavore in glava
prestavne ročice so oblečeni v usnje. Nov koncept notranjosti vključuje tudi dvokraki volan s tipkami in vrtljivimi regulatorji, ki olajšujejo upravljanje. Ambientna osvetlitev z LED-tehnologijo osvetljuje instru­mentno ploščo v beli ali bakreni barvi. Sredinska konzola, predali v vratih, vratni ročaji in prostor za noge so osvetljeni v beli barvi. Poleg naštetega ima Kamiq Scoutline bralne LED-lučke in po želji črno stropno oblogo.

<div class=”bcmsFckVideo bcmsFckVideoIframe”>
<iframe allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”469″ src=”//www.youtube-nocookie.com/embed/xDYDfY9cVco?rel=0″ width=”592″></iframe>
</div>

Podobne objave