Pri Moto Klubu Ravne smo se prepustili čarom motoristične kulture

Podjetje PAN-JAN skrbi za varnost in brezhibnost vaših jeklenih konjičkov že 33 let. Vsako leto pa se udeležujemo tudi različnih moto dogodkov. Med našimi zaposlenimi je kar nekaj navdušenih lastnikov motornih koles, ki se radi udeležujejo moto blagoslovov ter moto druženj. Tokrat pa smo imeli čast, da smo bili glavni sponzor in se predstavili na Blagoslovu motorjev MK Ravne.

 

Sončen dan je bil kot nalašč za ta dogodek. Podali smo se na izlet po okolici, vse do Krškega, natančneje na Ravne pri Zdolah. Na bogati razstavi smo lahko občudovali številna motorna kolesa, ki so nam jih lastniki s ponosom predstavili. Vsi prisotni smo lahko občutili toplino in pripadnost skupnosti motoristov, ki jih druži ljubezen do hitrosti in svobode na dveh kolesih.

Člani moto kluba Ravne so se potrudili, da je bil dogodek dobro organiziran in da so se obiskovalci počutili dobrodošle. Uživali smo v različnih aktivnostih in tekmovanjih, ki so nam jih pripravili. Sami so pripravili okusno malico, ki sta jo člana Mirnes in Marjan pripravljala od ranih jutranjih ur. Na mizah je bila lokalno pridelana osvežilna pijača 😉 tudi sladkih dobrot, ki so jih pripravile motoristke Sonja, Teja in Ana ni manjkalo. Za glasbeno ozadje pa je poskrbel Danijel. Prav vsi prisotni člani, Duko, Fičo, Božo, Vlado, Jakob, Silvo, Uroš, upam, da koga nismo izpustili, so na nas pustili lep motoristični pečat. Vrhunec dogodka je bil seveda blagoslov motorjev, ki ga je izvedel duhovnik iz krajevne župnije.

Nismo pa seveda mogli mimo novega snežno belega KIA Sportage, ki je bil predstavljen kot idealen sopotnik za mrzle zimske dni, ko motorju ne gre pretirano zaupati. S svojo prostornostjo in zanesljivostjo je Sportage idealen avtomobil za prevoz motoristov, ki se radi odpravljajo na potovanja v različne kraje po svetu. V posebni ponudbi vas čaka v salonu PAN JAN Trebnje in Ivančna gorica.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ob tej priložnosti želimo vsem motoristom srečno in varno pot v sezoni 2023 ter vas spodbuditi, da si boste privoščili še več takih dogodkov, saj je tako odlična priložnost za druženje in deljenje izkušenj. Ne pozabite pa na tehnično brezhibnost in varnost vašega jeklenega konjička za kar poskrbimo pri podjetju PAN JAN, saj le tako lahko zagotovite brezhibno in varno vožnjo.

Srečno pot motoristi!

 

 

Mitja Ficko

Podobne objave