Pan Jan salon v Grosupljem
|

Kdo se še spominja avtomobilskega salona Škoda v Grosupljem?

Nostalgični spomin na salon Grosuplje in uspešno poslovno obdobje

Med leti 2000 in 2005 je imelo naše podjetje Pan Jan poslovalnico tudi v Grosupljem. To obdobje je predstavljalo enih najuspešnejših poslovnih obdobij prodaje vozil. Naš simpatični salon se je nahajal na prometni ulici, Cesta na Krko, tik pred krožiščem, ki pa ga takrat še ni bilo, vendar stavba tam še dandanes stoji. Kljub temu, da je bil salon majhen, je bil dovolj prostoren, da sta se prodajalec in stranka dobro počutila. V njem je bilo tudi dovolj prostora za eno vozilo ter vso osnovno opremo, ki jo salon mora imeti.

Zunanji del je bilo veliko parkirišče, saj je bilo lahko hkrati parkiranih do petnajst novih in rabljenih vozil. V času delovanja smo dosegli izjemne uspehe. Poleg prodaje novih vozil Škoda ter rabljenih vozil smo imeli v ponudbi tudi prodajo italijanskih skuterjev znamke Piaggio. Kljub takratnemu uspehu smo se morali posloviti od lokacije v Grosupljem, saj so se standardi v prodaji vozila spremenili. Leta pozneje smo sprejeli pomembno odločitev in zgradili novo poslovno stavbo. Po premisleku smo se odločili, da bo nova poslovna stavba zgrajena v poslovni coni v Ivančni Gorici.

Stranke, ki so kupile vozilo v Grosupljem, so postale naše zveste stranke in se z veseljem vračajo v našo poslovalnico v Ivančno Gorico. Uspešno zgodbo nadaljujemo v novem okolju, kjer lahko strankam ponudimo še boljšo izkušnjo pri nakupu vozila.

Salon Pan Jan v Grosupljem

Podobne objave