Nosilec za kolesa

959,20 

Nosilec za 3 kolesa za vlečno kljuko

Na zalogi

Šifra: 000071105P Kategorija:

Opis

Nosilec za kolesa za vlečne kljuke iz ponudbe originalne dodatne opreme ŠKODA je idealen za vozila, opremljena z vlečno kljuko. Njegov eleganten slog in čvrst dizajn odlično dopolnjujeta videz vozil ŠKODA. Nosilec je izjemno trden, enostaven za namestitev in enostaven za uporabo – preprosto morate malo dvigniti kolo, da ga pritrdite na svoje mesto. Nosilec je zasnovan za prevoz do treh koles. Njegova največja dovoljena obremenitev je navedena v priročniku za montažo nosilca za kolesa in je odvisna od največje dovoljene obremenitve vlečne kljuke. Nosilec za kolesa se lahko zaklene in tako zaščiti kolesa, ki jih prevažate, pred krajo. Tudi ko je polno naložen, se lahko stojalo zloži in tako vedno olajša dostop do prtljažnika. Kombinacija izjemno trpežne jeklene cevne strukture in tirnic iz eloksiranega aluminija ga naredi izjemno močnega, a hkrati lahkega, hkrati pa zagotavlja zanesljivo zaščito pred elementi. Nosilec za kolesa za vlečne kljuke je prestal celo vrsto preizkusov kakovosti, varnosti in zahtevnih testnih voženj. Največjo nosilno obremenitev vlečne kljuke najdete v registracijskem dokumentu za vaše vozilo. Iz varnostnih razlogov se ta številka ne sme preseči. Sliko, ki prikazuje dovoljeno nosilno obremenitev glede na oddaljenost od vlečne krogle vlečne kljuke, najdete v navodilih za uporabo. Največjo nosilno obremenitev vlečne kljuke najdete v registracijskem dokumentu za vaše vozilo. Iz varnostnih razlogov se ta številka ne sme preseči. Sliko, ki prikazuje dovoljeno nosilno obremenitev glede na oddaljenost od vlečne krogle vlečne kljuke, najdete v navodilih za uporabo. Največjo nosilno obremenitev vlečne kljuke najdete v registracijskem dokumentu za vaše vozilo. Iz varnostnih razlogov se ta številka ne sme preseči. Sliko, ki prikazuje dovoljeno nosilno obremenitev glede na oddaljenost od vlečne krogle vlečne kljuke, najdete v navodilih za uporabo.

ZASNOVAN ZA:
Enyaq (2020+)
Fabia III (2014+)
Fabia IV (2021+)
Kamiq (2019+)
Karoq (2017+)
Kodiaq (2016+)
Octavia III (2012-2017)
Octavia III (2017+)
Octavia IV (2019+)
Hitro (2012-2020)
Scala (2019+)
Superb II (2013-2015)
Superb III (2015+)
Yeti (2009-2014)
Yeti (2013-2018)

Material: Jeklo, Anodiziran aluminij, Plastika
Dimenzije: 123 x 83 x 86 cm; Premer kolesnega okvirja – Premer cevi ø 22-80 mm.
Vsebina kompleta: Nosilec za kolesa za vlečne kljuke, pritrdilni deli, ključ (x 2), navodila za montažo.

Vzdrževanje
Standardna raztopina milnice ali običajnih čistilnih sredstev, primernih za uporabo na plastiki. Ne uporabljajte abrazivnih čistilnih sredstev ali kemičnih topil.

Nosilnost: Max. teža vsakega posameznega kolesa je 25 kg. Največja nosilnost nosilca za kolesa je navedena v priročniku izdelka in ne sme presegati omejitve obremenitve vlečne kljuke.

Umestitev
Na krogelni vlečni krogli.

Teža: 19 kg

Dodatne informacije

Barva

Siva