|

Pan Jan na otoku Madeira prejel nagrado za najboljšega trgovca

Na Madeiri smo se zbrali predstavniki najboljših salonov vozil Škoda iz vsake države, ki organizira izbor najboljšega prodajalca v državi. Na dogodku Škoda Best Dealer Event 2024, ki je v potekal na čudovitem portugalskem otoku Madeira, je bilo prisotnih več kot 140 predstavnikov iz 40 držav. Ta mednarodni dogodek je zbral ključne udeležence iz različnih delov sveta, kjer smo se srečali najboljši prodajalci, poslovni partnerji ter vodje blagovne znamke Škoda.

Madeira Škoda


Podjetje Pan Jan sva na dogodku zastopala direktorja Anita in Roman Prijatelj, ki sva se udeležila prestižnega dogodka skupaj z direktorjem znamke Škoda v Sloveniji, Petrom Podlipnyjem. Na fotografiji sta tudi vodilna menedžerja za Evropo Luboš Vlček in Karel Sklenář. Dogodek je bil odlična priložnost za mreženje, izmenjavo izkušenj in spoznavanje novih dosežkov na področju avtomobilizma. Poleg poslovnega vidika je dogodek ponudil tudi priložnost za raziskovanje kulturnih in naravnih znamenitosti Madeire.

Prvi dan je bil namenjen odkrivanju čarobnega mesta Funchal, sledil pa je veličasten gala večer, na katerem so podelili nagrade najboljšim trgovcem leta 2023. Podjetje Pan Jan iz Trebnjega je prejelo prestižno nagrado za najboljšega trgovca, kar je izjemno priznanje za dolgoletno predanost kakovosti, odličnim rezultatom in uspešnemu sodelovanju s Škodo. Direktorja podjetja sva s ponosom prejela nagrado, kar je bil vrhunec dogodka in še en pomemben trenutek v zgodovini podjetja Pan Jan, ki si že vrsto let prizadeva za najvišje standarde na področju avtomobilizma.

Poleg poslovnih dogodkov smo imeli udeleženci naslednji dan priložnost sodelovati v različnih aktivnostih. Celodnevna vožnja z džipi po zahodnem delu otoka, kjer smo udeleženci uživali v čudoviti pokrajini in lokalni kulinariki. Vsaka aktivnost je ponujala edinstveno izkušnjo raziskovanja naravnih lepot in kulturnega bogastva otoka. Vsak del programa je bil skrbno pripravljen in zasnovan tako, da smo lahko doživeli kombinacijo kulturnih, naravnih in kulinaričnih užitkov, ob tem pa pridobili dragocene vpoglede v poslovne priložnosti in prihodnje trende.

Zaključni večer je potekal v sproščenem vzdušju, kjer smo si lahko izmenjali vtise o dogodku in se poslovili. Škoda Best Dealer Event 2024 je podjetju Pan Jan ponudil izjemno priložnost za poglobitev sodelovanja s partnerji in vpogled v najnovejše trende, ki bodo pripomogli k še večjemu uspehu podjetja v prihodnosti.

Na koncu bi se radi iskreno zahvalili organizatorjem dogodka za vrhunsko organizacijo in nepozabno izkušnjo, ki je združila poslovni in družabni vidik. Posebna zahvala gre tudi slovenskemu uvozniku Škode za priložnost udeležbe na tem izjemnem dogodku, ki bo vsekakor pustil trajen pečat podjetju Pan Jan.

Anita Prijatelj

Podobne objave